Ο νεος … παλιος Παπαγος!

Δεν ειναι η πρωτη φορα που το ποδοσφαιρικο τμημα του Α.Σ. Παπαγου κανει μεγαλη ανανεωση στο εμψυχο υλικο του και μαζι μια καινουργια αρχη για στοχους πιο μεγαλους και σπουδαιους. Η αλλαγη κατηγοριας μετα απο τρια χρονια ηταν η καλυτερη αφορμη για το χτισιμο μιας ομαδας νεας αλλα παντα ανταγωνιστικης και υπολογισιμης για τους αντιπαλους.

Μια ολοκληρη 11αδα αλλαξε ποδοσφαιρικη στεγη με τη ληξη της σεζον 2021-22. Μαζι με τους ‘παλιους’ Κορδα, Δρυμωνιτη Θ., Κουκο Θ. και Κουκο Β. αποχωρησαν και οι Καρυπιδης, Καλτσης, Κασβικης, Γιαννοπουλος, Γκιολιας, Μαλακης και Βλαχος με μικρη αλλα σημαντικη παρουσια στην ομαδα μας. Βαλε και τα φανταρακια Κοτσωνη και Δημου και εχεις μια πληρη εικονα του βαθους της ανανεωσης του ποδοσφαιρικου τμηματος.

Σχεδον αλλη μια 11αδα ομως γυρισε στην ομαδα μας ή φορεσε για πρωτη φορα τον κεραυνο στη φανελα. Βαγγελης Καπανταης, Παυλος Γυπαρης, Βασιλης Λυρος, Αγγελος Καραβοκυρης και Νικος Γεωργακης ειναι παλι ‘σπιτι’, ο Γιαννης Ντοκας ανεβηκε απο την εφηβικη και οι Γιαννης Πλουμης, Νικος Παναγοπουλος, Νικος Κουρετσης και Χρηστος Σκαμπαρδωνης αλλαξαν ποδοσφαιρικη στεγη ερχομενοι στην ομαδα μας.

Μαζι με κατι παραπανω απο μια 11αδα ‘πιστων’ στρατιωτων που δε λενε να το κουνησουν ρουπι απο τον Παπαγο – και που θα τους χαρειτε στην επομενη αναρτηση μας για την πρεμιερα του πρωταθληματος – ο Γιαννης Ντοκος και ο Αχιλλεας Αναστασιου χτιζουν τη νεα ποδοσφαιρικη εκδοχη του Α.Σ. Παπαγου. Που μπορει να φτασει η ομαδα μας; Υπαρχει μια σχετικη ομοφωνια στο θεμα αυτο απο τους ανθρωπους που ασχολουνται με την κατηγορια μας. Φαινεται οτι Κενταυρος Βριλησσιων και Φοινικας Περιστεριου διατηρουν ενα μικρο προβαδισμα λογω των καλοκαιρινων μεταγραφικων κινησεων τους. Απο την αλλη μερια Πανιωνιος Καισαριανης, Πετραλωνα και Παγκρατι με νεανικες ομαδες φαινεται οτι θα δωσουν τον ‘υπερ παντων αγωνα’. Οι υπολοιπες ομαδες, μαζι με αυτες και η δικια μας θα εχουν την ευκαιρια τους να μπουν σφηνα στην ανοδο αφου ξεμπερδεψουν συντομα με την υποθεση παραμονη. Και μην ξεχναμε οτι και φετος το πρωταθλημα θα ειναι συντομο – μονο 22 αγωνιστικες – οποτε τα λαθη δε θα ειναι ευκολο να διορθωθουν. Απο την αρχη λοιπον ‘παμε γερα’.