Οταν (συνηθως) το καλο ποδοσφαιρο κερδιζει!

Μετα απο μια τριαδα κακιστων αποτελεσματων (τρεις ηττες απο τις οποιες οι δυο εντος εδρας!) η αντρικη μας ομαδα συμπληρωσε μια τριαδα πολυ καλων αποτελεσματων (απο τα οποια τα δυο με ομαδες ψηλοτερα στον βαθμολογικο πινακα!). Φαινεται λοιπον να ξαναβρισκουμε το νημα των επιτυχιων και η αγωνιστικη σεζον να οδευει προς μια ολοκληρωση που θα αφησει μια συμπαθητικη γευση στους φιλους της ομαδας. Και μην ξεχναμε οτι η γευση γινεται ακομα καλυτερη αν προσμετρησουμε και την επιστροφη της ομαδας στη φυσικη της εδρα, το ‘Σπυρος Βαρυπατης’ ή Campo Papagao οπως αρεσει στους νεοτερους παικτες μας να το αποκαλουν.

Νικη λοιπον με 2-0 και εμφατικη εμφανιση απεναντι στην Κορωνιδα απο την οποια ειχαμε υποστει βαρια ηττα με σκορ 2-4 στον πρωτο γυρο. Η βελτιωση κατι παραπανω απο εμφανης και δε μιλαμε μονο για το αποτελεσμα αλλα και για την κατι παραπανω απο γεματη εμφανιση με πληρη ελεγχο του παιχνιδιου και παραγωγη πολλων ευκαιριων απο τις οποιες δυο τελικα καταφεραν να μεταφραστουν σε γκολ.

Οργωσαν το γηπεδο οι δυο μεσοι μας Ντινος Αλεξιαδης και Βαγγελης Κασβικης προσφεροντας πολυτιμη βοηθεια στην αμυνα αλλα και πληθωρα λυσεων στην επιθεση. Τελικα τον τιτλο του MVP πηρε ο Ντινος αφου με δυο δικες του εμπνευσμενες ασιστ και εξαιρετικα πλασε στο 31ο και στο 53ο λεπτο ο πρωτος σκορερ μας Κωστας Κουλουρης διαμορφωσε το τελικο αποτελεσμα. Ο εξτρεμ μας θα μπορουσε να γραψει ιστορια στο 68ο και στο 90ο λεπτο αλλα τους κεραυνους του απεκρουσε σε κορνερ ο τρματοφυλακας των φιλοξενουμενων. Το highlight του αγωνα εκτυλιχτηκε στο 44ο λεπτο οταν μετα απο κορνερ σε βαρος μας ο εκ των στοπερ μας Κωνσταντινος Λιουκας πηρε το ριμπαουντ, κερδισε δυο κοντρες και μετα απο κουρσα 80 μετρων πασαρε στους επιθετικους μας που μαλλον αιφνιδιαστηκαν απο την ενεργεια του αρχηγου μας και αφησαν το βεβαιο γκολ να τους ξεγλυστρισει!

Καλη διαιτησια απο τους Συψα, Γιαννοπουλο, Τζιβρα αφου περασε στην κυριολεξια απαρατηρητη.

Η συνθεση μας: Μαρκαντωνακης, Γυπαρης Π. (46′ Μπαμι), Αλεξιαδης, Μεσινι (55′ Πλουμης), Φατουρος, Κασβικης (75′ Δρυμωνιτης.Θ.), Ρηγοπουλος, Κουλουρης, Μπεκιρι (55′ Νουτσος), Λιουκας (c), Παπαναστασιου (46′ Μυλωνας) – Λαγιος, Κωτης, Κωστοπουλος, Μπρατσος

Οι σκορερ μας:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣΓΚΟΛ
1Κουλουρης9
2Αλεξιαδης4
 Μπρατσος3
4Παπαναστασιου2
Μεσινι2
Φατουρος2
7Κασβικης1
Καπανταης1
 Αυτογκολ1
ΣΥΝΟΛΟ25