Και το φλουρι για το 2024 πεφτει ……

…… στην αντρικη ομαδα ποδοσφαιρου του Α.Σ. Παπαγου!! Οτι μας στερησε η τυχη στο παιχνιδι με τον Π.Ο.Ψ. (οπου αντι για τρεις ανταμειφθηκαμε με μηδεν βαθμους) μας το επεστρεψε – εν μερει – στο παιχνιδι με το οποιο μπηκε η νεα χρονια με αντιπαλο τον Βυρωνα. Οχι οτι η ομαδα μας ηταν χειροτερη απο τους γηπεδουχους (τρεις τελικες στο τερμα κατεγραψε για την καθε ομαδα η στατιστικη) αλλα οταν φτανεις στο 84ο λεπτο να χανεις με 0-2 και στο 90 λεπτο εχεις ισοφαρισει σε 2-2 …… εκτος απο ‘την χειρα’ τη δικη σου μαλλον εχει κανει και η ‘Αθηνά’ το κομματι της!!

Σε ενα κακο λοιπον ποιοτικα παιχνιδι, με ελαχιστες φασεις μπροστα στις δυο εστιες, ο Βυρωνας βρεθηκε στο 75ο λεπτο να προηγειται με 2-0 χαρις σε διαδοχικα λαθη της ομαδας μας στο κεντρο του γηπεδου και σε κακες επιστροφες κατα τη διαρκεια αντεπιθεσεων των γηπεδουχων και παρα την ενισχυση της δημιουργικοτητας της ομαδας με το ριξιμο στο παιχνιδι των Θοδωρη Δρυμωνιτη, Γιωργου Κασνετσι και Νικου Ρηγοπουλου.. Καπου εκει το τεχνικο μας επιτελειο (Ντοκος – Αναστασιου) παιρνει το ultimate risk βαζοντας σε θεση σεντερ φορ τον δυναμικο fullback μας Γιαννη Πλουμη. Και ‘Ω του θαυματος’ ή μαλλον ‘Ω της επιφοιτησεως του Αγιου Πνευματος’ που γιορταζε ολη μερα, ο Γιανναρος συμμετεχει ΚΑΙ στις δυο φασεις που οδηγουν στην ανατροπη του αρνητικου για μας αποτελεσματος. Με πεναλτι του Ντινου Αλεξιαδη στο 84ο λεπτο και με κοντινο πλασε του Κωστα Κουλουρη στο 90ο λεπτο ο πολυτιμος βαθμος καταληγει στο τσεπακι μας!!

Μετρια αλλα οχι καθοριστικη η διαιτησια των Καραμπελα, Μαμουνη, Λεονταριδη. Double Face η φιλοξενια των γηπεδουχων: ευγενης σε επιπεδο διοικησης, αγενεστατη σε επιπεδο συγκεκριμενων οπαδων. Τα εχουμε ξαναπει, πεφτει πολυ παντοφλα σε μερικα σπιτια!!

Η συνθεση μας: Μαρκαντωνακης, Γυπαρης Π. (46′ Μπαμι), Κωστοπουλος, Αλεξιαδης, Μεσινι, Φατουρος (46′ Δρυμωνιτης Θ.), Κασβικης (75′ Πλουμης), Μπρατσος (56′ Ρηγοπουλος), Κουλουρης, Νουτσος (65′ Κασνετσι), Λιουκας (c) – Λουμακης, Κωτης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣΓΚΟΛ
1Κουλουρης6
2Αλεξιαδης4
 Μπρατσος3
4Παπαναστασιου2
Μεσινι2
6Φατουρος1
Κασβικης1
Καπανταης1
 Αυτογκολ1
ΣΥΝΟΛΟ21