Αν το πρωταθλημα ειχε μονο δευτερο γυρο ……

Παπαγος 16, Αττικος 15, ΠΟΨ 11, Διαγορας Αιγαλεω 11, Λαυρα Αργυρουπολης 10, Καματερο 9 …… αυτη θα ηταν η βαθμολογια του πρωταθληματος αν μετραγαν μονο τα αποτελεσματα των εξη αγωνιστικων του δευτερου γυρου! Περαιτερω σχολια δεν χρειαζονται, τροφη για σκεψεις καλοκαιρινες και βαση για το σχεδιασμο της επομενης χρονιας.

Κατα τα αλλα ο ουραγος Θριαμβος Χαϊδαριου δε θα μπορουσε να αποτελεσει μεγαλο εμποδιο για την αντρικη μας ομαδα μια βδομαδα μαλιστα μετα την εκτος εδρας επικρατηση επι του διεκδικητη του τιτλου Αττικου. Στο 35ο λεπτο ο δεικτης του σκορ ειχε φτασει ηδη στο 4-0 και το τεχνικο μας τιμ ειχε την ευκαιρια να δωσει ανασες σε πολλους βασικους και χρονο συμμετοχης σε πολλους ‘αναπληρωματικους’ στο δευτερο ημιχρονο με αποτελεσμα το τελικο 6-1 υπερ μας.

Ευκαιρια και για τον επικεφαλης σκορερ μας Κωστα Κουλουρη να κλεισει στο ελαχιστο δυνατο την αποσταση που τον χωριζε απο την κορυφη των σκορερς του ομιλου μας. Πετυχε 4(!) γκολ στο 25ο, 35ο, 75ο και 87ο λεπτο. και εγραψε το ονομα του με Κεφαλαια γραμματα στη ιστορια του Συλλογου μας. Τα πρωτα δυο τερματα μας πετυχαν ο Θοδωρης Δρυμωνιτης και ο Νικος Ρηγοπουλος στο 2ο και το 10ο λεπτο αντιστοιχα. Αξιο αναφορας το γεγονος οτι οι ασιστ στα 3 απο τα εξη τερματα μας ηταν του χαλκεντερου Ντινου Αλεξιαδη.

Δεν δυσκολευτηκαν οι διαιτητες του αγωνα Φωτακος, Ζησης, Παπαθανασιου αν και θα μπορουσαν να ειναι αυστηροτεροι στον πειθαρχικο ελεγχο καποιων αλλαγων των φιλοξενουμενων που επιδοθηκαν σε μερικα ιδιαιτερα αντιαθλητικα μαρκαρισματα στο δευτερο ημιχρονο.

Η συνθεση μας: Λαγιος, Γυπαρης Π. (46′ Μπαμι), Αλεξιαδης, Μεσινι (65′ Κωστοπουλος), Φατουρος (55′ Μπρατσος), Κασβικης (46′ Κασνετσι), Ρηγοπουλος, Κουλουρης, Μπεκιρι (46′ Καπανταης), Λιουκας (c), Δρυμωνιτης Θ. – Μυλωνας, Μαρκαντωνακης, Κωτης, Πλουμης

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣΓΚΟΛ
1Κουλουρης15
2Αλεξιαδης5
3Μεσινι3
 Μπρατσος3
5Παπαναστασιου2
Φατουρος2
7Κασβικης1
Καπανταης1
 Δρυμωνιτης Θ.1
 Ρηγοπουλος1
 Αυτογκολ1
ΣΥΝΟΛΟ35