ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ(SOCCERLINK): ΔΗΜ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ: 1 – 4 (15.12.2012)

Όταν πηγαίνεις πρώτος στην μπάλα, παίρνεις τις πρώτες μπαλιές και αγωνίζεσαι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με σκοπό να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, δεν εφαρμόζεις απλώς στην εντέλεια όσα μαθαίνεις στην προπόνηση και ζητά από εσένα ο προπονητής σου. Ευχαριστιέσαι πάνω απ’ όλα  το παιχνίδι και κατανοείς το ύψιστο: πως  με αυτοσυγκέντρωση , αυτοπειθαρχία, παθιασμένη και συντονισμένη συλλογική προσπάθεια ο στόχος που θέτει μια ομάδα πραγματοποιείται.

Παρά το γεγονός ότι, αν και ασκήσαμε ασφυκτική πίεση από το εναρκτήριο λάκτισμα, βρεθήκαμε από ένα στημένο πίσω στο σκορ (15’), ο καταιγιστικός ρυθμός  μας δεν ανακόπηκε. Ωραίοι συνδυασμοί, συνεχές πρεσάρισμα, πολλά σουτ. Μόνο που τα δοκάρια συμμάχησαν εναντίον μας και 4 φορές προστάτεψαν τα δίχτυα του αξιόμαχου αντιπάλου.

Βεβαίως πρέπει να βελτιωθούμε στη γρήγορη πάσα και να παραμείνουμε παρά την υπερηχητική σαββατιάτικη πτήση εξαιρετικά προσγειωμένοι και σοβαροί, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλουμε.

Τα τέρματα σημείωσαν οι:

Oικονομάκης Μάρκος(20’)

Παπαγεωργίου Γιώργος(25’)

Χασσάν Αντχάμ(47’)

Ντίμα Ριβάλντο (53’)

 

Ο ακούραστος εμπνευστής και καθοδηγητής κόουτς Γιάννης Σιλεβίστας  δικαιούται  να είναι υπερήφανος.

Εύγε σε όλους τους παίκτες μας  για την απόδοσή τους.

Σύνθεση: Xρόνης Μ. ( Κολαϊτης Μ.,),  Μηλιώνης Δ.,  Οικονομάκης  Μ., Καπάνταης Β., Μπορούσας Α., Τσβετάνοβ Β., Χασσάν Α.,   Παπαγεωργίου Γ., Ροκάι Α., Ρόκα Κ.,Ντίμα Ρ., Μπράτσος Φ., Λεφάκης Α.,

 

Άγης Μπράτσος