Θρίαμβος Αθηνών – Α.Σ. Παπάγου 0-1

Με νίκη πέρασαν οι Στρατηγοί από  μία καυτή έδρα ( Θριάμβου ).
Οι Στρατηγοί παρέταξαν : μπροστά στο διαιτητικό τρίο ( Γαβριλης-Χαλιασος-Μπατζιοπουλος )
Τσελιος – Εξαδακτυλος-Μιτρο – Παρλαπανης – Ρετζο – Μεσσινης – Αλεξιαδης-Κολοβος-Κοτρωτσος Νικος  – Κραψιτης- Ζερβας και ο
Θρίαμβος Αθηνών :
Αλευρης – Μαστρογιάννης-Παυλίδης- Μαλτέζος-Παπαδάτος-Αποστολίδης-Δρυμούσης-Μπαντίδος-Ντος Σαντος-Χατζηναθαναήλ- Συρρακος

Από τα πρώτα λεπτά οι Στρατηγοί έλεγχαν τον αγώνα και στα δυνατά μαρκαρίσματα των αντιπάλων  απαντούσαν με ποιοτικό ποδόσφαιρο , με γρήγορες εναλλαγές και ταχύτατες πάσες. Οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν , χάθηκαν πολλές ευκαιρίες ( κεφαλιά του Ζέρβα στο 13′, τετ-α -τετ πάλι ο Ζέρβας στο 21′ , Κραψίτης στο 37′).  Οι αντίπαλοι μια φορά απείλησαν την εστία μας και αυτό  από  λάθος του Παρλαπάνη στο 33′ αλλά  ο πανταχού παρών γκολκίπερ Θοδωρής Τσέλιος είχε κατεβάσει ρολά. .
Το ημίχρονο έληξε 0-0 και με την έναρξη ο Θρίαμβος ξεκίνησε ακόμα πιο δυνατά, με αποτέλεσμα να δεχτεί ο Μπαντίδος του Θριάμβου  δεύτερη κίτρινη κάρτα και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Αυτό έδωσε την αφορμή σε κάποιους ανεγκέφαλους  φιλάθλους- θα τους χαρακτηρίζαμε χούλιγκαν- , να επιτεθούν μαζικά σε κάποιους γονείς παικτών της ομάδας μας. Μάλιστα κάποιος είχε το θράσος και το σθένος να κτυπήσει 15 χρονο παιδί !! Ντροπή σας, κύριοι, μόνο αυτό μπορούμε να σας πούμε .
Πρέπει όμως να ευχαριστήσουμε  τον γενικό αρχηγό του Θριάμβου κύριο Αυγουλά, που χάρη στην επέμβασή του σταμάτησαν τα επεισόδια και δεν έγινε κάτι χειρότερο .
Ευχαριστούμε επίσης και τον Θρίαμβο ( ομάδα από την οποία δεν έχουμε κανένα παράπονο ). Απλώς, ευχόμαστε να απαλλαγεί στο μέλλον από τέτοιους «φίλους» που μόνο κακό μπορεί να κάνουν στην ομάδα .

Στο 65′  ο διαιτητής έφερε σε ισορροπία ( αριθμητική ) τις 2 ομάδες αφού μετά από υπόδειξη του επόπτη Χαλιάσου ( αλήθεια γιατί τόση εμμονή για να τον δει ο διαιτητής;  Πόση ώρα κούναγε τη σημαία 😉 που του ανέφερε μια αψιμαχία του Αλεύρη με τον Κραψίτη  απέβαλε τον παίκτη μας με απευθείας κόκκινη !! Στο 90′ όμως ο διαιτητής κος Γαβρίλης ( πολύ καλός ) σε μια φάση που  ο τερματοφύλακας Αλεύρης κλότσησε εν ψυχρώ τον Μίτρο  έδειξε μόνο κίτρινη κάρτα( !!!) στον παίκτη του Θριάμβου.

Το χρυσό γκολ πέτυχε με σουτ ο Θ.Αναγνωστόπουλος στο 82′  από πλάγια θέση και έστειλε εμάς στα ουράνια και τον Θρίαμβο στην επικίνδυνη ζώνη.

Αλλαγές μπήκαν :
A.Σ. Παπάγου
65′ Βγήκε ο Εξαδακτυλος και μπήκε ο Μιχάλης Κοτρώτσος
75′ Βγήκε ο Ζέρβας και μπηκε ο Αναγνωστόπουλος
84′ Βγήκε ο Νίκος Κοτρώτσος  και μπήκε ο Παπακίτσος

Θρίαμβος Αθηνών :
46 ‘ Βγήκε ο Συρράκος και μπήκε ο Τσόμπος
70′ Βγήκε ο Δρυμούσης  και μπηκε ο Βαμβακούλας
69’ Βγήκε ο Αποστολίδης  και μπήκε ο Λιάκος