ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2011-2012

Όταν στο τέλος τις περσινής περιόδου 2010 – 2011  ο προπονητής του Εφηβικού Τμήματος Γιάννης Ντόκος ανακοίνωνε ότι η προετοιμασία του Εφηβικού θα ξεκινούσε σχεδόν παράλληλα με του Ανδρικού ( 20 Αυγούστου ), κάποιοι γέλασαν γιατί ήταν σίγουροι ότι θα βρισκόταν μόνος του στο γήπεδο !
Αρχές Αυγούστου, σε meeting ανάμεσα στον coach του Εφηβικού Ντόκο, στον έφορο του Εφηβικού  κ. Χρίστο Αμυγδαλάρη,  στον Γενικό Αρχηγό του Α.Σ. Παπάγου Ευγένιο Χριστοδούλου  και στον Πρόεδρο κ. Μπάμπη Γουσέτη, ο coach μάς παρουσίασε το πρόγραμμά του. Όλοι ενθουσιάστηκαν και ένα κλίμα χαράς και αισοδοξίας επικράτησε στην όλη συζήτηση .
Την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα για να ειδοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα πλαισίωναν το τμήμα των νέων ( Εφηβικό ) και η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική .

Παρ’ όλα τα γνωστά προβλήματα  του Συλλόγου φθάσαμε στην τελευταία εβδομάδα ( 15 Αυγούστου ) και ξεκινήσαμε μαζί με τον coach να μαζεύουμε το υπάρχον αθλητικό υλικό  και ό,τι άλλο χρειαζόταν – δόθηκε η παραγγελία ( αθλητικό υλικό , νέες εμφανίσεις , μπάλες  κλπ. ).
Η εμμονή του coach να γίνει η προετοιμασία στο «ξερό» και στο δασάκι του Παπάγου αποδείχτηκε στο τέλος μεγάλη απόφαση .
Στις 23 Αυγούστου, λοιπόν, ημέρα Τρίτη,  στις 7.30 μ.μ., έδωσαν το παρών 14 παίκτες ( από τους 20 που θα είχε στη διάθεσή του ) και ξεκίνησε η προετοιμασία με τους παίκτες να απολαμβάνουν την επίπονη αλλά και ευχάριστη, λόγω των εναλλαγών στο ρυθμό,  προετοιμασία του coach Ντόκου,  με αποτέλεσμα καθημερινά να μη λείπει πια κανείς .
Το τμήμα ήταν κατά 90 % ολοκαίνουργιο , αποτελούνταν από 6 παίκτες γεννημένους το 1994 /  6 του 1995  /  8 του 1996 , και έναν του 1997 .
Ως γνωστόν, τα παιδιά που είναι γεννημένα το 1994 έχουν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις φέτος και έτσι συμμετείχαν σε ελάχιστα ματς ( με εξαίρεση τον αρχηγό της ομάδας Μάξιμο Χριστοδούλου που λόγω Γαλλικής εκπαίδευσης είχε τη δυνατότητα να δώσει το παρών σε όλα τα ματς , το ίδιο αλλά για άλλους λόγους έκανε και ο Άλντο Αλούσι .
Τη θέση του τερματοφύλακα κάλυψαν επάξια ο Κώστας Τρίκας , ο Μανώλης Παπαναστασόπουλος και ο νεαρός Πετρογιάννης ( 16 ματς )  ( 1 ματς )  . Αξίζει να αναφερθούμε ιδιαίτερα στη θέση του τερματοφύλακα  γιατί σε όλη την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος έπαιξε ο νεαρός Μανώλης Παπαναστασόπουλος, που ήταν ο πιο μικρός ηλικιακά (1997 ) όχι μόνο της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος και απέδειξε ότι το μέλλον τού ανήκει. Με την υπομονή και επιμονή του και χάρη στις εμφανίσεις του η ομάδα μας είχε τη 2η καλύτερη άμυνα όλων των ομίλων .
Αρχηγοί της ομάδας σε όλη την αγωνιστική περίοδο ήταν ο Μάξιμος Χριστοδούλου , ο Ορέστης Τσιτσίνης και ο Διονύσης Γουσέτης .
Έφοροι του τμήματος ήταν ο κ. Χρίστος Αμυγδαλάρης και ο Ευγένιος Χριστοδούλου, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνεχή τους προσφορά στην ομάδα των Νέων.
Ευχαριστούμε επίσης τον φροντιστή του γηπέδου κ. Νικόλαο Νούτσο για τη φροντίδα ( γραμμές ) , και τη συμβολή του στην επίλυση όποιου τεχνικού προβλήματος υπήρχε στο γήπεδο.  Επίσης ευχαριστούμε τον βοηθό του, τον αγαπητό μας Φωτάρα .
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ομάδας, που έδωσε το παρών σε κάθε ματς και φρόντιζε να έχουμε στη διάθεσή μας ό,τι χρειαζόταν το Εφηβικό Τμήμα.
Ευχαριστούμε εσάς όλους τους γονείς – φίλους /φίλες που δίνατε το παρών στους αγώνες μας και με τη φωνή σας  κουράγιο και δύναμη σε αυτά τα παιδιά.  Ευχαριστούμε το Ανδρικό Τμήμα, που οι ποδοσφαιριστές του, όποτε οι υποχρεώσεις τους το επέτρεπαν, ήταν δίπλα στους παίκτες του Εφηβικού ,  και με την παρουσία τους στην εξέδρα τούς εμψύχωναν.
Τέλος, ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ  που μας χάρισαν αυτές τις όμορφες, μοναδικές στιγμές , όλες αυτές τις χαρές και τις επιτυχίες .Ο Σύλλογος σας εύχεται να είστε πάντα υγιείς και να συνεχίσετε να μας δίνετε και στο μέλλον παρόμοιες σπάνιες στιγμές.