ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ-Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ: 2-1

 

16/2/13                                     ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α ( 3η Αγωνιστική Β’ Γύρος)

 

Σήμερα μάθαμε ένα καινούργιο κανονισμό, την “υποχρεωτική αλλαγή”. Όταν δηλαδή ένας παίκτης παραπονεθεί λίγο περισσότερο στο διαιτητή, αφού ο “άρχοντας” του δείξει πρώτα κίτρινη κάρτα, υποχρεώνει τον προπονητή να τον αντικαταστήσει. Ο καινούργιος αυτός κανονισμός εφαρμόστηκε δυο φορές στο σημερινό αγώνα με αποτέλεσμα ο πολύ δραστήριος Κωνσταντίνος, που αποτελούσε την αιχμή του δόρατος για τον Παπάγο, να βγει εκτός και ο Θοδωρής που έκοψε πεντακάθαρα στο κέντρο του γηπέδου τον αντίπαλο παίκτη και του καταλογίστηκε φάουλ από το οποίο προήλθε γκολ των γηπεδούχων, να βγει εκτός επίσης. Εάν σε κάποια από τις δυο περιπτώσεις οι παίκτες μας είχαν αντιαθλητική συμπεριφορά θα έπρεπε να αποβληθούν, να γίνουν όμως “υποχρεωτική αλλαγή” ήταν απαράδεκτη εφαρμογή του ΚΑΠ από ένα διαιτητή που δεν ήξερε.. ούτε από που εκτελούνται τα κόρνερ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, αρκετά δυνατό και συναρπαστικό από δυο ομάδες που ήθελαν τη νίκη.

Στο α’ ημίχρονο ο Παπάγος είχε δυο καλές στιγμές στο 6′ όταν ο τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια γωνιακό σουτ του Συγγρού και στο 10′ όταν ο Δημητρακάς δεν κατάφερε να σκοράρει λόγω καλής τοποθέτησης του αντίπαλου πορτιέρο. Ο γηπεδούχος Πανιώνιος είχε επίσης ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έδιωξε σε κόρνερ ο Μισούλης.

Στο β’ ημίχρονο ο Πανιώνιος έκανε κάποιες εσωτερικές αλλαγές με αποτέλεσμα να γίνει πιο επικίνδυνος. Στο 2′ κεφαλιά από κόρνερ στην αγκαλιά του τερματοφύλακα μας, στο 7′ κεφαλιά από κόρνερ πάλι βγήκε άουτ, στο 15′ καλή φάση σταμάτησε ο Μισούλης.  Εκεί που ο γηπεδούχος έκανε τις φάσεις, ο Παπάγος κατάφερε να προηγηθεί στο 25′ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Δημητρακά αλλά δυστυχώς στο 30′ ο Πανιώνιος με ένα δύο στην περιοχή ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις σημείωσε το 2-1 με δυνατό σουτ από κοντά. Λίγο πριν τη λήξη, ο Συγγρός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να σουτάρει δυνατά.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους πέντε παίκτες της Καισαριανής που μετά το τέλος του παιχνιδιού ήρθαν στον πάγκο μας να συγχαρούν και να παρηγορήσουν τους ποδοσφαιριστές του Παπάγου που ήταν στενοχωρημένοι όπως ήταν φυσιολογικό από την εξέλιξη του αγώνα. Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες της Καισαριανής  για την φίλαθλη συμπεριφορά τους.

 

Αποστολή: Μισούλης Λ, Κομούτος Ν, Καβουσανός Γ, Παγουλάτος Π, Γουργούλης Β, Δαφνιάς Ν, Λουκάτος Ν, Βλάχος Κ, Πετρίδης Ν, Δημητρακάς Θ, Συγγρός Β, Γουσέτης Θ, Σταυρόπουλος Π, Κασνέτσι Κ, Ψαλλίδας Β.

 

Γιώργος Κ.