ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ(ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΣ 4-1)

Θα ήθελα το πρώτο σχόλιο για το συγκεκριμένο τμήμα να συνοδεύονταν και από ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν πειράζει

Παρ όλο που αυτήν την φορά έλειπε ο Λύρος  (δεν έχει περιθώρια απωλειών το συγκεκριμένο   τμήμα) σε όλο το πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ κοντρολαρισμένα έχοντας κατοχή, απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την τριάδα του ομίλου και χωρίς να απειληθούμε πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην αρχή του δευτέρου ημίχρονο  ο Ηλυσιακός άνοιξε το σκορ από μία αντεπίθεση και χωρίς να έχει κάνει φάση έως τότε. Όμως η ομάδα έχοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα και μετά από ένα ηρωικό μπάσιμο του  Κωνσταντίνου  από αριστερά κερδίσαμε πέναλτυ που με εξαιρετικό χτύπημα ο Γύπαρης μετέτρεψε στο γκολ της ισοφάρισης. .

Δυστυχώς όμως το πέναλτι στοίχησε τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου (του ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά και να το έχουμε πάλι κοντά μας) ο οποίος και αποχώρισε ,με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί η ομάδα και  πριν περάσουν λίγα λεπτά να προηγηθεί εκ νέου ο Ηλυσιακός εξ  αιτίας  ολιγωρίας της άμυνας μας   .

Κάπου εκεί τελείωσαν όλα για την ομάδα μας που στάθηκε εξαιρετικά για  τα 45 από τα 60 λεπτά του αγώνα .

Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία γιατί είναι εμφανές και στον ποιο δύσπιστο κριτή ότι η δουλειά του Ντόκου βγαίνει όλο και περισσότερο στο γήπεδο, αγώνα με αγώνα , όχι μόνο στην αγωνιστική συμπεριφορά αλλά και στο μέταλλο ( που θα έλεγε και ο Γεωργίου)  .

Παρ όλο που η ομάδα δεν διαθέτει πλειάδα super star και κατά γενική ομολογία υστερεί σε δύναμη ίσως είναι η ομάδα που έχει ανταλλάξει τις περισσότερες πάσες στο πρωτάθλημα .

Παρ όλο που στην αρχή του χρόνου το roster ήταν σχεδόν οριακό τώρα διαθέτει σχεδόν 20 παιδιά εκ των οποίων ο βασικός κορμός παίζει τουλάχιστον 3 χρόνια μαζί

και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά έχουν φτιάξει μια μεγάλη παρέα και αυτό βγαίνει στους αγώνες αλλά και στα αποδυτήρια .

 

keep walking

 

Αμυγδαλάρης , Γύπαρης , Κυριτσόπουλος , Μπαραλής ,Αθανασόπουλος, Συγγρός, Ντάρας, Κωνσταντίνος, Καλίρι ,Κανελλόπουλος , Τζιαφέτας, Μηλιώνης , Λουκάτος, Παρασκευόπουλος.