ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ. ΙΑΣΩΝΑΣ AFC – Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ : 2-5

ΤΟΥΡΝΟΥΑ SOCCER LINK  (2η Αγωνιστική)  15/12/12

Σε ρυθμούς ρελαντί ο Παπάγος επικράτησε εύκολα εκτός έδρας του Ιάσωνα AFC με 5-2 και έκανε το 2Χ2 στο τουρνουά.

Τα στοιχεία που συνήθως χαρακτηρίζουν την ομάδα μας, δηλαδή η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας σε συνδυασμό με το πάθος και την ενέργεια που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, σήμερα ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Αυτό αποδίδεται στο μικρό σε διαστάσεις γήπεδο, στην ώρα διεξαγωγής του ματς “με την τσίμπλα στο μάτι” και στη χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου. Χάρη βέβαια στην ομαδικότητα και ποιότητα των παικτών μας κερδίσαμε εύκολα πετυχαίνοντας πέντε γκολ έχοντας μάλιστα και δυο δοκάρια στο 2′ και 11′ του β’ ημιχρόνου από Συγγρό και Δημητρακά αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα΄. Α’ ημίχρονο: 0-1 με Γουργούλη στο 2′, 1-1 το AFC με δυνατό διαγώνιο σουτ στο 8′, 1-2 με απ’ευθείας φάουλ του Λουκάτου στο 10′. Β’ ημίχρονο: 1-3 με πέναλτι του Γουσέτη στο 10′, 1-4 με απ’ευθείας χτύπημα φάουλ του Συγγρού στο 17′, 18′ μείωση του σκορ σε 2-4 από αντεπίθεση και λάθος της άμυνας και το 2-5 έκανε ο Γουργούλης στο 22′.

Αποστολή: Κουρελής Γ, Βασιλείου Π, Δαφνιάς Ν, Κλαούντιο Κ, Παγουλάτος Π, Λουκάτος Ν, Πετρίδης Ν, Συγγρός Β, Δημητρακάς Θ, Γουργούλης Β, Γουσέτης Θ, Σταυρόπουλος Π, Καβουσανός Γ.

 

Γιώργος Κ.