ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ: 1-2

 

2/2/13                Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ  (1η Αγωνιστική, β’ Γύρος)

 

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ κερδίζοντας εκτός έδρας τον Απόλλωνα Χαλανδρίου με 2-1. Το παιχνίδι παρουσίασε δυο εντελώς διαφορετικές εικόνες.

Στο α’ ημίχρονο ο Παπάγος είχε την κατοχή, κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα και έκανε τέσσερις καλές ευκαιρίες εκ των οποίων οι δυο κατέληξαν στο δίχτυα του αντιπάλου. Στο 7′ σκόραρε με πλασέ του Δαφνιά μετά από ωραίο συνδυασμό Γουσέτη-Βλάχου και στο 19′ με δυνατό διαγώνιο  σουτ του Κομούτου. Δυο επίσης καλές στιγμές στο 15′ και 16′ με το Συγγρό δεν κατέληξαν σε γκολ ενώ ο γηπεδούχος είχε δοκάρι στο 23′  με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας έκανε ίσως το χειρότερο 30άλεπτο που έχουμε δει τη φετινή περίοδο. Κακή κυκλοφορία της μπάλας, επιπόλαιες ενέργειες και μόλις μια ευκαιρία στο 25′ με το Γουσέτη που επιχείρησε λόμπα χωρίς όμως να βάλει την απαιτούμενη δύναμη ώστε η μπάλα να φτάσει στην εστία πριν τον τερματοφύλακα που τελικά την πρόλαβε. Η κακή λειτουργία του άξονα του Παπάγου σε συνδυασμό με το ολέθριο λάθος της άμυνας στο 17 μας “έφτασε” στο σημείο να κάνουμε καθυστερήσεις και να ανυπομονούμε να τελειώσει ένα ματς που ελέγχαμε πλήρως στο α’ ημίχρονο. Χαρακτηριστική η ατάκα του κόουτς Ντόκου στο τέλος “στο β’ ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι, κρατάμε τη νίκη”…και συνεχίζουμε.

 

Αποστολή: Μισούλης Λ, Κομούτος Ν, Καβουσανός Γ, Γουργούλης Β, Παγουλάτος Π, Δαφνιάς Ν, Λουκάτος Ν, Βλάχος Κ, Συγγρός Β, Δημητρακάς Θ, Γουσέτης Θ, Πετρίδης Ν, Σταυρόπουλος Π, Ψαλλίδας Β, Κασνέτσι Κ.

 

Γιώργος Κ.