ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ. ΑΓ.ΘΩΜΑΣ-Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ: 0-2

 

24/2/13                             ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Ε.Π.Σ.Α (13η Αγωνιστική)

 

Το “φτωχό” 0-2, απέναντι σε μια χαμηλότερου δυναμικού ομάδα, πρέπει τελικά να μας αφήνει ευχαριστημένους που κερδίζουμε χωρίς να παίζουμε μπάλα. Ο Παπάγος του β’ γύρου ουδεμία σχέση έχει σαν ομάδα με τον Παπάγο του α’ γύρου. Βασική διαφορά είναι η ενέργεια που έβγαζε η ομάδα στον α’ γύρο του πρωταθλήματος και για κάποιο λόγο έχει μειωθεί σημαντικά στα τελευταία παιχνίδια. Πιθανώς κάποιοι παίκτες να χρειάζονται “ξεκούραση”.

Α’ ημίχρονο. 5′ ωραία σκαφτή πάσα του Γουσέτη στο Συγγρό ο οποίος σούταρε πάνω από την εστία, 22′ 0-1 με το Γουσέτη μετά από κόρνερ και σουτ από κοντά.

Β’ ημίχρονο. 2′ καλή απόκρουση του Μισούλη στο μοναδικό σουτ που απείλησε ο γηπεδούχος, 5′ σουτ του Συγγού από το ύψος της μεγάλης περιοχής πάνω στον τερματοφύλακα, 30′ ωραία ενέργεια από τον Πετρίδη 0-2 με αριστερό διαγώνιο σουτ.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και η επόμενη αγωνιστική είναι κρίσιμη. Το πιο σημαντικό για να ελπίζουμε, είναι να παίξουμε με το πάθος, την ταχύτητα και την ενέργεια που είχαμε στον α’ γύρο του πρωταθλήματος. Ο βασικός αντίπαλος μας για την πρωτιά ήταν επόμενο να χάσει κάποια στιγμή βαθμούς, το πρωτάθλημα όμως θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την δικιά μας απόδοση.

 

Αποστολή: Μισούλης Λ, Κομούτος Ν, Καβουσανός Γ, Παγουλάτος Π, Γουργούλης Β, Δαφνιάς Ν, Λουκάτος Ν, Συγγρός Β, Βλάχος Κ, Δημητρακάς Θ, Γουσέτης Θ, Σταυρόπουλος Π, Πετρίδης Ν, Ψαλλίδας Β,

 

Γιώργος Κ.