ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ. Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ-Ο.Φ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ : 3-1

 

20/1/2013                                 SOCCER LINK

 

Καλή μπάλα, σύμφωνα με τις δυνατότητες αυτής της ομάδας, είδαμε τα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα και το τελικό 3-1 του τοπικού ντέρμπι θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό εαν ο αξιόμαχος, όπως αποδείχθηκε, Χολαργός είχε καλύτερα τελειώματα στις 3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες που είχε στο β’ ημίχρονο.

Αναλυτικότερα το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο α’ ημίχρονο ο γηπεδούχος Παπάγος  είχε την κατοχή αλλά δημιούργησε μόνο δυο φάσεις. Η πρώτη στο 21′ όπου μετά από φάουλ του Συγγρού, ο Λουκάτος πλάσαρε με επιτυχία από κοντά και μια στο 25′ όταν ο Δημητρακάς αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο φιλοξενούμενος Χολαργός δεν απείλησε ουτε μια φορά τον Πέτρο που με χαρά είδαμε όλοι να υπερασπίζεται την εστία του Παπάγου μετά από πολύμηνη απουσία.

Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν τελείως διαφορετική. Ο αντίπαλος “επιτέλους” έπαιξε μπάλα και δημιούργησε 3 κλασσικές ευκαιρίες, στο 7′, 13′ και 20′ όταν και έκανε το 2-1. Και τις 3 φορές οι ευκαιρίες προήλθαν από αντεπιθέσεις που θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει, έστω και με “επαγγελματικά” φάουλ. Όταν ο αντίπαλος αντεπιτίθεται και η ομάδα αμύνεται, εξ’αιτίας κακών επιστροφών, με λιγότερους παίκτες,  κάποιος  ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει την αντεπίθεση.

Ο γηπεδούχος Παπάγος έκανε επίσης ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο και ευτυχώς σε δυο περιπτώσεις κατάφερε να σκοράρει.

Μόλις στο 3′ μετά από μπάσιμο του Συγγρού από δεξιά ο αμυντικός παρολίγο να βάλει αυτογκόλ, στο 10′ καλο σουτ του Παγουλάτου απέκρουσε ο πολύ καλός πορτιέρο του Χολαργού, στο 18′ εξαιρετική διείσδυση του Δημητρακά και καλό τελείωμα του Βλάχου 2-1 και στο 24′ 3-1 με ατομική ενέργεια του Συγγρού.

 

Αποστολή: Καριάτογλου Π, Κομούτος Ν, Καβουσανός Γ, Παγουλάτος Π, Ψαλλίδας Β, Λουκάτος Ν, Δαφνιάς Ν, Συγγρός Β, Βλάχος Κ, Δημητρακάς Θ, Γουσέτης Θ, Πετρίδης Ν, Σταυρόπουλος Π, Κασνέτσι Κ, Μισούλης Λ, Γουργούλης Β, Ντάρας Κ, Συγγρός Δ.

 

Γιώργος Κ.