ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ: Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ – ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ : 0-0

Κρίμα που χάθηκε το σημερινό τρίποντο, κρίμα γιατί υπήρχε μια ομάδα που είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, κρίμα γιατί οι τελικές προσπάθειες ήταν τουλάχιστον 10-0, κρίμα γιατί μια ομάδα αποτελούμενη βασικά από 2000λιαρους έπαιξε, ειδικά στο β’ ημίχρονο, κυριολεκτικά μονότερμα τα «μεγαλύτερα κορμιά» του Κρόνου, κρίμα γιατί ο διαιτητής δεν είδε καταφανέστατο πέναλτι στον Κομούτο λίγο πριν τη λήξη.
Αναλυτικότερα, στο α’ ημίχρονα το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό και ο γηπεδούχος Παπάγος είχε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ. Στο 9’ σουτ του Γουσέτη έδιωξε ο τερματοφύλακας, στο 13’ μακρινό σουτ του Νούτσου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 27’ αριστερό σουτ του Συγγρού βγήκε μόλις έξω και στο 30’ αριστερό σουτ του Δημητρακά από πλεονεκτική θέση απέκρουσε ο τεματοφύλακας του αντιπάλου.
Στο β’ ημίχρονο ο Κρόνος κλείστηκε στην άμυνα του και με όπλο τα μεγαλόσωμα, σε σχέση με τα δικά μας, παιδιά κράτησε το μηδέν διώχνοντας την μπάλα στα τυφλά, τύπου Ιταλικού κατενάτσιο δεκαετίας του 70 και παίζοντας αντιποδόσφαιρο. Οι δυο σημαντικότερες ευκαιρίες του ημιχρόνου ήταν στο 15’ δοκάρι μετά από σουτ του Μπράτσου και στο 27’ σουτ του Κομούτου από κοντά που αποκρούστηκε από το τεματοφύλακα.
Σπάνια συμβαίνει  μια τόσο καθολική υπεροχή να μην συνοδεύεται από νίκη αλλά σήμερα ήταν μια από αυτές τις φορές. Καλή τύχη στη συνέχεια.

Σύνθεση : Καριάτογλου Π, Κομούτος Ν, Δαφνιάς Ν, Ψαλλίδας Β, Καβουσανός Γ, Συγγρός Β, Λουκάτος Ν, Μπράτσος Φ, Δημητρακάς Θ, Γουσέτης Θ, Νούτσος Π, Σταυρόπουλος Π, Ρώτας Κ, Παπαγεωργίου Γ, Κασνέτσι Κ, Ρήγας Α (Κόουτς)