ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ: Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ : 1-1

18/11/2012                    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α  ( 8η Αγωνιστική)

 

Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ : 1-1

 

Ένας Στρατηγός

καλή η εμφάνιση

καθυστερήσεις

 

Με ένα γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε τελικά ο Χολαργός να ισοφαρίσει το παιχνίδι και να στερήσει από τον πάντα μαχητικό Παπάγο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το τοπικό ντέρμπι αν και δεν είχε πολλές φάσεις για γκολ, ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό με δυνατές μονομαχίες και πολύ πάθος. Αν εξαιρέσει κανείς μια κλασική ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο 12’ του α’ ημιχρόνου, όταν ο σεντερ φορ του Χολαργού σούταρε ψηλά, το ματς ήταν αμφίρροπο χωρίς όμως κλασικές ευκαιρίες. Το τέρμα του Παπάγου πέτυχε ο Λουκάτος με απ’ευθείας χτύπημα φάουλ στο 15’ και η ισοφάριση ήρθε από κούραση και έλλειψη καθαρού μυαλού  στο 33’ του β’ ημιχρόνου σε μια φάση που εύκολα η δύσκολα έπρεπε να έχει τελειώσει.

Συγχαρητήρια στον προπονητή για τη διαχείριση των παικτών και τη τακτική που ακολούθησε.

Αποστολή : Μισούλης Λ, Καβουσανός Γ, Κομούτος Ν, Σταυρόπουλος Π, Δαφνιάς Ν, Ψαλλίδας Β, Λουκάτος Ν, Πετρίδης Ν, Βλάχος Κ, Δημητρακάς Θ, Γουσέτης Θ, Παγουλάτος Π, Γουργούλης Β, Κασνέτσι Κ, Σωτηρίου Σ.

Ελπίζουμε σύντομα να φιλοξενήσουμε ξανά στο site μας τα λυρικά σχόλια του «ανδρικού» που κάνει μια νέα και ελπιδοφόρα αρχή.