ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ. Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 7-0

 

7/4/13                                               ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α (18η Αγωνιστική)

 

Αυλαία  με το επιβλητικό 7-0 απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Η νίκη ήρθε εύκολα, με τους παίκτες του Παπάγου πολλές φορές να διαγωνίζονται πόσους αντιπάλους μπορούν να ντριπλάρουν. Αυτό είναι συνήθως και το πρόβλημα όταν παίζεις με κατά πολύ υποδεέστερους ….χάνεις λίγο από τη σοβαρότητα σου. Αλλά τα παιδιά το άξιζαν, ήταν το πάρτι, το φινάλε ενός δύσκολου δρόμου απέναντι σε εξαιρετικές ομάδες και η δεύτερη θέση τελικά μπορεί να θεωρηθεί αδιαμφισβήτητα ως επιτυχία.

Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, από τον κατά πολύ βελτιωμένο φέτος Γουργούλη στο 9′, και δυο τέρματα από το Γουσέτη στο 17′ και 23′. Στο β’ μέρος, τέσερα γκολ, από τον ταλαντούχο Δημητρακά στο 9′ και το 28′, στο 23′ από τον ποιοτικό, καινούργιο της παρέας, Πετρίδη και 27′ ξανά από το Γουργούλη.  Τις ευκαιρίες δεν τις αναφέρουμε γιατί ήταν πολλές, κάποιες “άχαστες”.

Αρνητικό σημείο της σημερινής αναμέτρησης, οι μόλις 9 παίκτες κατά την ώρα έναρξης του αγώνα. Λιγάκι καθυστερημένα και με την ανοχή του διαιτητή, συμπληρώσαμε ενδεκάδα. Λυπάμαι πολύ για το αυτονόητο, το γεγονός  δηλαδή ότι κάποιοι που είναι στην αποστολή δεν ενημερώνουν έγκαιρα ότι δεν θα έρθουν. Η έννοια της ομάδας και της υποχρέωση όλων μας να πειθαρχούμε σε κάποιους κανόνες, που αφορούν το σύνολο, είναι πολύ σημαντικοί και σε κάποιους αυτονόητοι. Σε κάποιους άλλους δυστυχώς δεν είναι. Αναρωτιέμαι ποιός φταίει; Μήπως εμείς που δεν είμαστε πιο αυστηροί και τέτοιες συμπεριφορές μένουν ατιμώρητες; Συγχαρητήρια στον Πέτρο τον Παγουλάτο που τελικά αποδείχθηκε δυνατός και ήρθε!

Συγχαρητήρια στο “μικρό” Παπάγο για ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.

 

Γιώργος Κ.