ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ: Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ – Α.Ο ΒΥΡΩΝΑΣ : 3-1

3/11/2012                      ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α (6η Αγωνιστική)

Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ – Α.Ο ΒΥΡΩΝΑΣ : 3-1

Επιστροφή στις νίκες με καλό ποδόσφαιρο, πολλές τελικές προσπάθειες και καινούργια εμφάνιση made in Italy.

Α’ ημίχρονο : Μετά από ένα νωχελικό πρώτο 8άλεπτο… 7’ παραλίγο αυτογκόλ ο Βύρωνας, 15’ ο Συγγρός σούταρε άουτ από πάσα του Δημητρακά, 23’ ατομική προσπάθεια του Συγγρού σούτ πάνω στο τερματοφύλακα από πλεονεκτική θέση, 25’ εξαιρετική πάσα του Πετρίδη στο Δημητρακά παράλληλη σέντρα πάρε βάλε στο Συγγρό για το 1-0, 28’ σουτ του Συγγρού με το αριστερό πήγε άουτ, 29’ σουτ του Λουκάτου έξω από την περιοχή έφυγε ψηλά.

Β’ ημίχρονο : 13’ κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Δημητρακά, ο επερχόμενος Συγγρός σούταρε ασθενικά πάνω στο γκολκίπερ, 15’ σουτ του Δημητακά και ξανά δοκάρι, 17’ κόρνερ του Κομούτου και 2-0 με κοντινό πλασέ του Συγγρού, 19΄ ατομική προσπάθεια του πολύ απειλητικού σέντερ φορ των φιλοξενούμενων και 2-1, 22’ κόρνερ του Κομούτου και 3-1 με προβολή του Ψαλλίδα (και του αμυντικού του Βύρωνα), 30’ πάρε βάλε πάσα του Συγγρού στο Ψαλλίδα που δυστυχώς αστόχησε. Πέρα από τις καταγεγραμμένες τελικές προσπάθειες, ο γηπεδούχος Παπάγος είχε τουλάχιστον 70% κατοχή της μπάλας στο β’ ημίχρονο και πολλές ακόμα ευκαιρίες. Ο φιλοξενούμενος Βύρωνας, εκτός από το γκολ, δεν απείλησε την εστία μας σε καμία άλλη περίπτωση.

Συγχαρητήρια σε παιδιά και προπονητή για το πολύ καλό come back μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

 

Αποστολή : Κουρελής Γ, Δημητρακάς Θ, Γουσέτης Θ, Βλάχος Κ, Συγγρός Β, Λουκάτος Ν, Πετρίδης Ν, Σταυρόπουλος Π, Δαφνιάς Ν, Κομούτος Ν, Καβουσανός Γ, Παγουλάτος Π, Γουργούλης Β, Κασνέτσι Κ, Ψαλλίδας Β.