ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ: Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΣ – Α.Ο. ΒΥΡΩΝΑ : 1-1

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπως τα περισσότερα άλλωστε φέτος, τελείωσε για μια ακόμα φορά με ισόπαλο αποτέλεσμα. Θα σταθώ στο ανέβασμα της απόδοσης της ομάδας μας στο β’ ημίχρονο (θύμιζε το ματς με τον Κρόνο), στο γεγονός ότι αυτή η ομάδα προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό καθώς και στις υποσχέσεις που δίνουν αυτά τα παιδιά για το μέλλον όταν αγωνίζονται απέναντι σε μεγαλύτερους ( 99άρηδες) και τους παίζουν στα ίσα.
Στο α’ ημίχρονο ο Βύρωνας δεν έδειξε να επηρεάζεται από το ξερό γήπεδο και έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο, αντίθετα με εμάς που κάναμε ένα χαλαρό και αναποτελεσματικό ξεκίνημα. Παρότι στο α’ ημίχρονο δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, είχαμε κάποιες καλές στιγμές, στο 10’ με τον Νούτσο, στο 23’ οριζόντιο δοκάρι του Συγγρού και στο 28’ κεφαλιά του Γουσέτη. Ο φιλοξενούμενος απείλησε στο 8’ με δυνατό σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 18’ στάθηκε τυχερός όταν, ο συνήθως σταθερός, Πέτρος έχασε την μπάλα και ο αντίπαλος φορ δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει το 0-1. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της, είχε καλύτερη κατοχή και απείλησε στο 12’ όταν μετά από κόρνερ του Κομούτου ο Γουσέτης είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Η συνεχής πίεση τελικά έφερε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό με πάρε- βάλε ασίστ του Νούτσου στον Γουσέτη.
Σύνθεση : Καρυάτογλου Π, Κομούτος Ν, Δαφνιάς Ν, Καβουσανός Γ, Ψαλλίδας Β, Συγγρός Β, Λουκάτος Ν, Μπράτσος Φ, Δημητρακάς Θ, Γουσέτης Θ, Νούτσος Π, Σταυρόπουλος Π, Ρώτας Κ, Ρήγας Α, (Κόουτς)