ΠΑΙΔΙΚΟ. ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΣ: 9-0

 

1/2/14                                              ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α (15η Αγωνιστική)

 

Με “κατεβασμένα τα χέρια” το Παιδικό του Παπάγου υπέστη την πιο βαριά ήττα της φετινής χρονιάς, από μια εξαιρετική ομάδα στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για το σημερινό παιχνίδι. Ο Χολαργός έπαιξε πολύ καλό, δημιουργικό και φαντεζί ποδόσφαιρο,  ειδικά στο α’ ημίχρονο, που σκόραρε και έξι από τα συνολικά εννέα τέρματα. Ο Παπάγος,  χωρίς προπονητή, που ήταν τιμωριμένος και με ελλείψεις, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και έφαγε γκολ που εύκολα η δύσκολα μπορούσε να αποφύγει.

Τέλος, εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη και λαμβάνοντας υπόψη την προσπάθεια των διοικήσεων των ομάδων Παπάγου και Χολαργού να βελτιώσουν τις μεταξύ τους σχέσεις, θεωρώ απαράδεκτο εκ μέρους κάποιων φιλάθλων/γονέων του γηπεδούχου Χολαργού να ειρωνεύονται τους ηττημένους (με τόσο βαρύ σκορ) με σχόλια τύπου  “πέσε κάτω για καθυστερήσεις” “πνίχτο” στον τερματοφύλακα του Παπάγου (μετά από τόσα γκολ που έχει φάει …αλλά και σώσει) και άλλα τέτοια ανάρμοστα για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε τόσο μικρές ηλικίες. Τη φετινή σαιζόν έχουν φυσικά υπάρξει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, ήταν όμως από ένα μικρό κομμάτι της εξέδρας και όχι από το σύνολο σχεδόν των “φιλάθλων” όπως στο σημερινό παιχνίδι. Είναι κρίμα μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση των γηπεδούχων, οι γονείς των παιδιών στην εξέδρα να επιδεικνύουν τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και να αμαυρώνουν το Δήμο Παπάγου-Χολαργού και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όταν έχεις κυριολεκτικά διαλύσει τον αντίπαλο με την αξία σου, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να τον ειρωνεύεσαι κατά τέτοιο τρόπο. ΕΙΝΑΙ  ΝΤΡΟΠΗ…..

Επαναλαμβάνω ότι το κείμενο αυτό εκφράζει τις προσωπικές μου απόψεις και όχι του συλλόγου.

Προς ευχαρίστηση κάποιων, θα σταματήσω να γράφω σχόλια στο site του Παπάγου και αναρωτιέμαι εάν στις στιγμές κρίσης που περνάει η χώρα και όλοι μας, αξίζει το κόπο να ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό κάτω από αυτές τις προυποθέσεις. Οι διοικήσεις των ομάδων ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 

Γιώργος Κ.