Παιδικό: Α.Σ. Παπάγου – Παλληνιακός 4-0 (13.10. 2012) ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τίτλος της εμβληματικής ταινίας του ιδιαίτερου σκηνοθέτη Νίκου Νικολαϊδη ήρθε αυτόματα στο μυαλό μου μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα. Θυμήθηκα επίσης τον Joe Cocker. Ήταν αρχές της δεκαετίας του ’80 και ο Γιάννης Πετροπουλάκης, διοργανωτής της συναυλίας του σ’ ένα παραλιακό κλαμπ της εποχής,  τον κάλεσε να εμφανιστεί στη σκηνή με αυτά ακριβώς τα λόγια : «Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα».

Πρόκειται για μια φράση που συνοψίζει όσα αφορούν το συγκεκριμένο τμήμα. Μετά τα προβλήματα που λίγο έλειψε να οδηγήσουν το Παιδικό σε αδυναμία συγκρότησης ενδεκάδας και είχαν ως κατάληξη τη μη συμμετοχή μας στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, το Σάββατο κάναμε το ντεμπούτο μας στο Tουρνουά Soccerlink.

Aντίπαλός μας στην  ιστορική έδρα μας ο Παλληνιακός. Στον πάγκο ο νέος κόουτς Γιάννης Σιλεβίστας, ο έμπειρος παίκτης του Ανδρικού  Τμήματος. Η επικράτησή μας με σκορ 4-0 σημειώθηκε με χαρακτηριστική ευκολία. Ο λόγος απλούστατος : Τα παιδιά μας υπό την πατρική υποστήριξη και ήρεμη καθοδήγηση του προπονητή μας  έπαιξαν  για την ομάδα στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, αλλά με αξιοσημείωτη προσήλωση στον αγωνιστικό χώρο  και έντονη  διάθεση να χαρούν το παιχνίδι και να γευτούν  τη νίκη.

Η αγωνιστική πειθαρχία, το πάθος  και το έκδηλο πνεύμα ομαδικότητας των Παίδων ήταν τα στοιχεία που τους διέκριναν. Στοιχεία που όλοι ευχόμαστε  να αποτελέσουν παρακαταθήκη  για τη μελλοντική τους πορεία.

 

Άγης Μπράτσος