ΝΕΑ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-1

Οι νέοι «Στρατηγοί» για άλλη μια αγωνιστική έδειξαν ότι στο PAPAGAO δεν περνάει κανείς.
Θύμα τους αυτή τη φορά ήταν ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, τον οποίο νίκησαν με 3-1 χάρη σε γκολ του Μπράτσι Φράνκο , του Αλούσι και του Δασκαλόπουλου.
Η αντίπαλη ομάδα άντεξε μόνο ένα ημίχρονο ( 1-1 ). Από εκεί και πέρα ανέλαβε ο νεαρός Μοσχόπουλος, με άξιους συμπαραστάτες του τους Μπράτσι Φράνκο , Αμυγδαλάρη και τον νεοαποκτηθέντα Χρήστο Κοντό, που έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν στους αντιπάλους να ελπίσουν σε κάτι καλό. Απόδειξη ότι ο νεαρός και ταλαντούχος τερματοφύλακάς μας Παπαναστασόπουλος στο Β’ ημίχρονο ήρθε μόνο 2 φορές σε επαφή με την μπάλα και αυτό από γύρισμα συμπαίκτη του.
2 νεαροί από το παιδικό τμήμα ντεμπουτάρισαν με το Εφηβικό, και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, αποσπώντας θετικότατα σχόλια.  Πρόκειται για τους νεαρούς Τζίνο Ντίνι και τον Μπράτσι Ρομάριο.
Α.Σ. Παπάγου :
Παπαναστασόπουλος – Αναγνωστάκης ( 50′ Λιασκόνης ) – Χριστοδούλου ( αρχηγός ) – Μοσχόπουλος – Μπράτσι Φράνκο – Δασκαλόπουλος  – Γκάτσο – Αμυγδαλάρης – Κοντός-( 75′ Μιχαλόπουλος )  Αλούσι ( 80′ Τζίνο Ντίνι ) – Μπάτσι Ρομάριο ( 46′ Γουργιωτόπουλος )