ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου  ο Αθλητικός Σύλλογος Παπάγου ( Ποδοσφαιρικό Τμήμα ) έκοψε την πίτα του για το ΑΝΔΡΙΚΟ και ΕΦΗΒΙΚΟ Τμήμα.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετικά εγκάρδια και στην επιτυχία της  βραδιάς συνέτειναν  οι σπεσιαλιτέ του Εγκέ Μποτρίν .
Την εκδήλωσή μας τίμησαν ο κος Νικόπουλος ( ΕΠΣΑ ) , ο κος Αρμάος Φραγκίσκος ( πρώην πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας και νυν  μέλος του Δ.Σ. της ομάδας μας ) , οι κκ. Αλεξανδρίδης Μπάμπης και Παναγιώτης ( οι «Δίδυμοι πύργοι» της ομάδας μας ), ο αξιότιμος, φίλος πάνω απ’ όλα, δημοσιογράφος της Πράσινης κος Γιάννης Τεριλίδης, καθώς και ο κος Τάσος Καϊμάκης του Α.Σ. Παπάγου ( Μπάσκετ ).
Ύστερα από  ένα σύντομο αλλά ουσιώδες λόγο ο πρόεδρος κος Μπάμπης Γουσέτης έκοψε την πίτα του Ανδρικού.
Τα 3 φλουριά  έπεσαν στους: Χρήστο Κολοβό, Χρήστο Παρλαπάνη και Νάσο Μπίκα.
Οι 3 παίκτες  έλαβαν από  300 ευρώ που προσέφερε η Διοίκηση (τα  μισά) και ο κος  Αρμάος.

Στο ΕΦΗΒΙΚΟ το λόγο έβγαλε ο κος Αμυγδαλάρης, που όπως πάντα με την ευφράδειά του άγγιξε τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων. Τα 2 φλουριά έπεσαν στους: Κλέιβι Γκάτσο και στον Άλντο Αλούσι.

** Στα αξιοσημείωτα αναφέρουμε την επίσκεψη ενός περιπολικού που κατέφθασε για να μας ανακοινώσει ότι κάποιος   γείτονας κατήγγειλε τη λειτουργία παράνομης καντίνας(!!!) –αν είναι δυνατόν!- στο χώρο του γηπέδου. Η ψησταριά, αγαπητέ φίλε γείτονά μας, λειτούργησε για να προσφέρουμε στους παίκτες μας  ένα μεζέ για την κοπή της πίτας. Δεν εισπράξαμε χρήματα, απεναντίας  τους δώσαμε ( φλουριά ), και  μάλιστα στους δύσκολους  καιρούς που ζούμε.
Σας προσκαλούμε όποτε θέλετε, αγαπητέ γείτονά μας, να μας επισκεφτείτε στο γήπεδο για να διαπιστώσετε τα ανωτέρω ιδίοις όμμασιν  .
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά.