ΕΦΗΒΙΚΟ: ΒΥΡΩΝΑΣ-Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ 1-2

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ 4 ΜΑΤΣ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ,ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ 4 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Α¨ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΑΜΕ.ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ Α¨ΜΕΡΟΥΣ.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΗΡΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΠΙΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ 2-0 ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΡΑΤΣΙ ΡΟΜΑΡΙΟ ΑΠΟ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕΙΩΣΕ ΣΕ 2-1 ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ,ΓΕΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ.
ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΟΙΞΕ ,ΑΦΟΥ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ,ΕΜΕΙΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ 3-1.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΦΑΟΥΛ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ….ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
ΕΠΑΙΞΑΝ:ΚΟΥΜΠΑ,ΘΕΡΙΟΣ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΜΠΡΑΤΣΙ ΦΡΑΝΚΟ,ΝΟΥΤΣΟΣ,ΜΕΛΑΝΙΤΗΣ,ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ,ΚΟΤΣΑ,ΜΠΡΑΤΣΙ ΡΟΜΑΡΙΟ,ΜΠΟΡΟΥΣΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΚΑΙ,ΨΑΛΙΔΑΣ,ΓΟΥΣΕΤΗΣ.