Εφηβικό: Φοίνικας Περιστερίου – Α.Σ. Παπάγου: 0 – 2

Σε έναν ακόμη αγώνα οι νεαροί άσοι του Α.Σ. Παπάγου έδειξαν την ανωτερότητά τους νικώντας για τους 8 του πρωταθλήματος Νέων ΕΠΣΑ εκτός έδρας τον Φοίνικα Περιστερίου με 0-2 . Οι Στρατηγοί του Γιάννη Ντόκου έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο και δεν έδωσαν στους αντιπάλους το δικαίωμα να ελπίζουν στο παραμικρό. Από την αρχή  της αναμέτρησης είχαν τον πλήρη έλεγχο και είχαν διαβάσει για τα καλά τους αντιπάλους τους και το παιχνίδι τους , και για ένα ακόμη ματς η δουλειά του Ντόκου είχε καρποφόρησε.
Σε μεγάλη ημέρα ο αρχηγός Χριστοδούλου ( που θα λείψει απο τον ημιτελικό ( θα λείπει στο εξωτερικό) , ο Γουργιωτόπουλος με τρομερές επελάσεις , ο Εξαδάκτυλος με αστείρευτη δύναμη και πάθος και δίπλα του ο Μπράτσι που δεν έχασε ούτε μία μονομαχία .
Τα γκολ : Στο 8′ ο Εξαδάκτυλος εξαπέλυσε έναν κεραυνό που τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Φοίνικα και η μπάλα κατέληξε στο σημείο του πέναλτι στα πόδια του Γουργιωτόπουλου, που με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 52′ ο Τσιτσίνης κέρδισε  φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής του Φοίνικα και ο διαιτητής αμέσως το σφύριξε. Το  εκτέλεσε ο αριστοτέχνης  Γκάτσο,  έστειλε την μπάλα στο Γάμα της αντίπαλης εστίας . Από εκεί και πέρα χάθηκαν και άλλες ευκαρίες ( 59΄ κεφαλιά του Τσιτσίνη απέκρουσε στο Γάμα ο αντίπαλος τερματοφύλακας, σουτ του Γουργιωτόπουλου στο 66΄,καθώς και του Γουσέτη (στο 71΄ και στο 77΄ ) .
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κος Σκούρας με βοηθούς τους Μπάικα και Σωτηρόπουλο που ήταν φοβεροί .
Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος τις ΕΠΣΑ κος Δημητρίου , ο υπεύθυνος διαιτησίας κος Γ. Γιαννόπουλος και πάνω από 200 άτομα στην εξέδρα  που στο τέλος χειροκρότησαν και τις 2 ομάδες για το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίχτηκε και αναγνώρισαν  την ανωτερότητα των Στρατηγών .
Οι παίκτες του Παπάγου  αφιέρωσαν τη νίκη  στον Πρόεδρό τους, τον κο Μπάμπη Γουσέτη,  που είχε την ονομαστική του εορτή.

Α.Σ. Παπάγου : Τρίκας – Τσιτσίνης – Χριστοδούλου – Μπράτσι – Εξαδάκτυλος- Αμυγαλάρης- Μιχαλόπουλος ( 52′ Αναγνωστάκης ) – Δασκαλόπουλος ( 62′ Γουσέτης ) – Αλούσι ( 79΄ Μοσχόπουλος )  – Γκάτσο- Γουργιωτόπουλος ( 79′ Στεφάνου )

Η δοίκηση του Α.Σ. Παπάγου ευχαριστεί τον Φοίνικα Περιστερίου για τη φιλοξενία και εύχεται στην ομάδφα του Φοίνικα ό,τι καλύτερο για το μέλλον.