Δελτίο Τύπου για το θέμα του γηπέδου της οδού Κύπρου

Χθες, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τον Δήμαρχο, κ. Αποστολόπουλο, προκειμένου να συζητηθεί για ακόμα μια φορά το θέμα του γηπέδου μας.

Οι ενέργειες που αριθμήθηκαν από τον Δήμαρχο, καταδεικνύουν ότι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον ερχόμενο Μάιο θα ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα.

Ήδη, το Σχέδιο της Προγραμματικής Σύμβασης έχει εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Την ερχόμενη Τετάρτη το εν λόγω Σχέδιο θα εγκριθεί και από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, για να περάσει στη συνέχεια και από το Ελεγκτικό Συνέδριο και μέσω Διαγωνισμού να ανατεθεί το έργο σε ανάδοχο εταιρεία.

Μετά από πολλά χρόνια, αστοχίες, καθυστερήσεις, ενέργειες περισσότερο ή λιγότερο αποτελεσματικές, ο Σύλλογος μας θα αποκτήσει έναν πλήρη, σύγχρονο προπονητικό και αγωνιστικό χώρο. Και αυτό τελικά είναι το πιο σημαντικό.

Άλλωστε, καθετί που αξίζει απαιτεί αφοσίωση και προσπάθεια.

Ως Σύλλογος ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο για το ενδιαφέρον που επέδειξε, για την αποφασιστικότητα με την οποία κινήθηκε και για την αποτελεσματικότητα των ενεργειών στις οποίες προέβη, γράφοντας ένα όμορφο τέλος για την ιστορία του χωμάτινου γηπέδου μας.