ΑΝΔΡΙΚΟ: 3η Αγωνιστική Α’ Κατηγορία ΕΠΣΑ ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ- Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ 3-3

Αντίπαλός μας αυτή την αγωνιστική η ψυχωμένη ομάδα του Περιστερίου. Στο ημίχρονο προηγηθήκαμε  2-1 (τα γκολ :  με απευθείας χτύπημα κόρνερ ο μαχητικότατος Δρόσος στο 9’ μάς έδωσε το προβάδισμα και ο Σιλεβίστας με άψογη εκτέλεση πέναλτι μας έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ στο 27’,  αφού ο  βελτιωμένος Νίκος Παπαναστασίου κέρδισε πάλι την ανατροπή).  Αίφνης, σαν να θέλαμε  να επιδείξουμε το βάθος του πάγκου μας,  προβήκαμε σε αλλαγές που μοιραία μετέτρεψαν μια διαφαινόμενη στην ανάπαυλα επικράτηση σε λύτρωση όταν ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης με το τελικό 3-3 (το τρίτο γκολ ο Νίκος Κοτρότσος). Σημειωτέον,  οι αντίπαλοι, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων,  έπαιζαν με παίκτη λιγότερο επί 27’ στο Β΄ημίχρονο  και αφού οι 2 ομάδες είχαν μείνει με 10 παίκτες από το πρώτο (δεύτερη κίτρινη ο Ρέτζο και κόκκινη  ο τερματοφύλακας του Ιερόθεου στη φάση του πέναλτι).

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ : Ξεχώρισαν απολύτως οι Κώστας Κραψίτης, Γιάννης Σιλεβίστας και ο μικρός (96εξάρης) Άρης Αμυγδαλάρης, που δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες με τη στιβαρή του εμφάνιση συνεπικουρούμενος φυσικά από τη φανέλα με το 7 (τον Κραψίτη) .

Για να παραφράσουμε και τον τίτλο ενός γνωστού φιλμ, Και οι τρεις ήταν υπέροχοι. Κι αν δεν το μαντέψατε ήδη,  πρόκειται για τους 3 που έγιναν αλλαγή…

Άγης Μπράτσος