Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ: 0-2

Το παιχνίδι ξεκίνησε για τα πρώτα 10 λεπτά ισορροπημένα χωρίς φάσεις στις εστίες των δυο ομάδων. Μετά το δεκάλεπτο, ο Παπάγος είχε κατοχή της μπάλας και έκανε δυο ευκαιρίες στο 22’ και στο 24’ όταν μετά από κόρνερ του Κομούτου ο Γουσέτης με προβολή σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Προηγουμένως, στο 20’, ο γηπεδούχος είχε ένα σουτ από πλεονεκτική θέση πάνω στο Μισούλη.
Στο β’ ημίχρονο, ο προπονητής του Παπάγου ανακάτεψε τη τράπουλα και η ομάδα μας έγινε πιο επιθετική με αποτέλεσμα να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Στο 7’ ο Δημητρακάς σούταρε χωρίς δύναμη από καλή θέση πάνω στον αντίπαλο πορτιέρο. Στο 11’, 15’ και 20’ έγιναν 3 πανομοιότυπες φάσεις όπου μετά από κόρνερ του Κομούτου ο Συγγρός σκόραρε με κοντινό πλασέ. Δυστυχώς το τελευταίο γκολ δεν μέτρησε και έτσι ο εξαιρετικός στο β’ ημίχρονο Συγγρός να στερηθεί ενός χατ τρικ. Τέλος, στο 24’ ο Συγγρός, μετά από διείσδυση από αριστερά, έδωσε πάρε βάλε πάσα στο Σωτηρίου ο οποίος όμως σούταρε ψηλά.

Σύνθεση : Μισούλης Λ, Κομούτος Ν, Γουργούλης Β, Ψαλλίδας Β, Ντάρας Κ, Πετρίδης Ν, Δαφνιάς Ν, Συγγρός Β, Βλάχος Κ, Δημητρακάς Θ, Γουσέτης Θ, Καβουσανός Γ, Παγουλάτος Π, Σωτηρίου Σ, Λουκάτος Ν, Κυριτσόπουλος.