Will Grigg’s on fire!

Στην καλυτερη φετινη της μερα της βρεθηκε η επιθετικη μας τριαδα – Νικος Παπαναστασιου, Μπαμπης Καραθανασης, Γιωργος Φρατζεσκακης – με αποτελεσμα η αντρικη μας ομαδα να κανει party στον εντος εδρας αγωνα με αντιπαλο την Αναγεννηση Πετρουπολης. Πεντε γκολ, τρεις μεταξυ τους ασιστ, ατελειωτο τρεξιμο και γενικοτερα εμφανιση που ερμηνευει εν μερει το αηττητο σερι της ομαδας μας που διευρυνθηκε στις 8 αγωνιστικες.

Βαθεια μπαλια του Δημητρη Αναστασιου στον Καραθαναση στο 16ο λεπτο εφερε τον επιθετικο μας τετ-α-τετ με τον τερματοφυλακα που προλαβε ομως να αποκρουσει με ηρωϊκη εξοδο. Κακη συνεννοηση Φατουρου – Κοραχαη στο 19ο λεπτο και η αποκρουση του κεντρικου αμυντικου μας κατεληξε στα δικτυα μας γραφοντας το εις βαρος μας 0-1. Νεα μπαλια 40 μετρων του Χρηστου Κολοβου στο 21ο λεπτο και ο Νικος Παπαναστασιου ισοφαρισε προλαβαινοντας με κεφαλια την εξοδο του τερματοφυλακα της ομαδας της Πετρουπολης. Αντεπιθεση των φιλοξενουμενων στο 29ο λεπτο αλλα ο Αγγελος Παπαναστασιου εδιωξε τη μπαλα λιγο πριν περασει τη γραμμη του τερματος μας. Φαουλ απο θεση εξω δεξια απο το Σταυρο Βαρωνο αλλα η κοντινη κεφαλια του Αχιλλεα Αναστασιου κατεληξε στην αγκαλια του γκολκιπερ. Σεντρα ακριβειας του Νικου Παπαναστασιου απο δεξια και ο Καραθανασης εγραψε με κεφαλια το υπερ μας 2-1.

Με μια μικρη ασυνεννοησια της αμυνας μας ξεκινησε η επαναληψη αλλα το κοντινο σουτ απεκρουσε εντυπωσιακα σε κορνερ ο Μιχαλης Κοραχαης. Φαση διαρκειας στα αντιπαλα καρε στο 59ο λεπτο και τελικος αποδεκτης ο Νικος Παπαναστασιου που σιγουρεψε το τριποντο σημειωνοντας το 3-1. Εκτελεση κορνερ απο δεξια αλλα ο Φρατζεσκακης εστειλε τη μπαλα πανω απο την αντιπαλη εστια απο ευνοϊκη θεση. Φοβερος συνδυασμος της μισης μας ομαδας με τον Καραθαναση να πετυχαινει τελικα το 4-1. Απο εκτελεστης δημιουργος ο Καραθανασης στο 77ο λεπτο στο πιο ωραιο γκολ του αγωνα. Κουρσα απο αριστερα και σεντρα με το Νικο Παπαναστασιου να πιανει στην κινηση το σουτ που αφησε αγαλμα την αμυντικη γραμμη των φιλοξενουμενων.

Παρα τις απουσιες της και την σε μεγαλο βαθος ανανεωση της η ομαδα του Γιαννη Ντοκου δειχνει εδω και αρκετες Κυριακες το καλο της προσωπο, ευχαριστει τους φιλους της και δικαιωνει τις καλοκαιρινες επιλογες της διοικησης που ειναι αληθεια οτι συζητηθηκαν και συναντησαν και αρκετες διαφωνιες.

Αρκετα καλη η διαιτησια των Κελεκιδη, Τζαβελλα, Χρηστου. Καποιες λανθασμενες αποφασεις δεν επηρεασαν το τελικο αποτελεσμα και ηταν μοιρασμενες και προς τις δυο κατευθυνσεις.

Η συνθεση μας: Κοραχαης, Αλεξιαδης (c), Καραθανασης, Κολοβος, Βαρωνος (53′ Αμυγδαλαρης), Φατουρος, Παπαναστασιου Αγγ., Παπαναστασιου Νικ., Φρατζεσκακης (67′ Νουτσος), Αναστασιου Αχ. (80′ Γεωργακης), Αναστασιου Δημ. (74′ Κατωγιαννακης) – Λαγιος, Κιτσος, Λιουκας.

Οι σκορερ μας:

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Παπαναστασιου Νικ. 9
2 Καραθανασης 8
3 Φατουρος 5
4 Παπαναστασιου Αγγ. 3
  Χαλας 3
6 Αλεξιαδης 2
  Νουτσος 2
  Πετροπουλος 2
  Φρατζεσκακης 2
10 Αναστασιου Δημ. 1
  Κολιακος 1
  Κολοβος 1
  ΣΥΝΟΛΟ 39

Και μια μικρη αφιερωση στον επικεφαλης σκορερ μας. Χατ τρικ εχουμε πολλα-πολλα χρονια να δουμε απο επιθετικο μας!!!