ΠΑΙΔΙΚΟ (SOCCERLINK), ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ 0-2 (25.11.2012) “Οι σοβαρές και δυνατές ομάδες κερδίζουν ακόμη και όταν δεν πιάνουν καλή απόδοση”.

ΠΑΙΔΙΚΟ (Soccerink, 25.11.2012)

Βριλήσσια – Α.Σ. Παπάγου 0-2

¨ Οι σοβαρές και  δυνατές ομάδες κερδίζουν ακόμη και όταν δεν πιάνουν καλή απόδοση¨. Το ποδοσφαιρικό αυτό αξίωμα βρήκε την ιδανική του επιβεβαίωση στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΙΔΙΚΟΥ με αντίπαλο τα Βριλήσσια. Οι νεαροί Στρατηγοί υπό τη σοφή καθοδήγηση του Γιάννη Σιλεβίστα, του κόουτς και παίκτη ταυτόχρονα του Ανδρικού (του Τμήματός μας που απαρτιζόμενο στην πλειονότητά του από παιδιά των Ακαδημιών μας αγωνίζεται φέτος στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της ΕΠΣΑ), αποτελούν ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο  ρόστερ.

Στον αγώνα της Κυριακής κατάφεραν με μέτρια εμφάνιση να πάρουν άνετα το διπλό, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Έτσι η ομάδα παρέμεινε στην Πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα τέρματα σημείωσαν οι:

Χασσάν Αντχάμ (15′)

Ντίμα Ριβάλντο (52′)

 

Στις αρχές Σεπτεμβρίου οι Κασσάνδρες προέβλεπαν τη διάλυση του Τμήματος. Προβληματισμένος  καθώς ήμουν εκείνη την εποχή, είχα πει σ’ έναν  φίλο που προσπαθούσε να εκμαιεύσει τι μου συμβαίνει, ώστε να καταλάβει πού οφειλόταν η σκοτεινιά του προσώπου μου. Του είπα λοιπόν επί λέξει:

Πειράζει να έχω καεί σε μια πυρκαγιά;”

Η εμβληματική αυτή ατάκα από Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα μού έδωσε την έμπνευση να χαρακτηρίσω με τον ομώνυμο τίτλο το φετινό ΠΑΙΔΙΚΟ.

Ναι, ακόμα τραγουδάμε!

Άγης Μπράτσος