Ακομα μια …

Πεμπτη ισοπαλια στα τελευταια εξη παιχνιδια για την αντρικη μας ομαδα, που παραμενει βεβαια στα ψηλα πατωματα της βαθμολογιας και συγκεκριμενα στην τεταρτη θεση, αλλα ειναι προφανες οτι η ελλειψη κινητρου και οι απουσιες βασικων ποδοσφαιριστων που την ταλανιζουν δεν της επιτρεπουν να συνεχισει την ξεφρενη κουρσα που πραγματοποιησε στην επανοδο της στην Α΄κατηγορια.

Μια αποκρουση του Παναγιωτη Κατσικα σε κορνερ, μετα απο σουτ εξω απο την περιοχη, ηταν το συνολο των κινδυνων που αντιμετωπισαμε στο Περιστερι με αντιπαλο τον τοπικο Ηφαιστο. Κολοβος, Πετροπουλος, Σταυρουλακης, Σιουτας και Αντχαμ απειλησαν με αξιωσεις την εστια των γηπεδουχων χωρις ομως τελικα ουσιαστικο αποτελεσμα.

Κι ετσι πηγαινουμε την επομενη Κυριακη να κλεισουμε στην εδρα μας τη φετινη σεζον, χωρις το εντυπωσιακο φιναλε αλλα μετα πασης βεβαιοτητος ευχαριστημενοι απο τους ποδοσφαιριστες και το τεχνικο μας επιτελειο και σιγουρα γεματοι παραστασεις και εμπειριες απο το μεγαλο πρωταθλημα της Αθηνας.

Καλη διαιτησια απο τους Κοκορη, Γουρελη, Γαλανη.

Η συνθεση μας: Κατσικας, Κορδας, Σιουτας, Νουτσος, Κολοβος (81΄Αντχαμ), Ρετζο(c), Αλεξιαδης, Μπρατσι, Κουτσοβελης, Πετροπουλος (89΄Κομουτος), Σταυρουλακης – Σουντας, Λιουκας, Χατζης, Πετριδης.

Οι σκορερ μας:

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Ρετζο 11
2 Κουτσοβελης 6
  Χατζης 6
4 Σιουτας 5
5 Μπρατσι 4
6 Σταυρουλακης 3
  Παπαναστασιου 3
8 Αναστασιου 1
  Μπαρο 1
  Πετροπουλος 1