Ολα καλα … κι ολα ωραια

Η πολυαναμενομενη ενταση δε δημιουργηθηκε ποτε (αφου των φρονιμων τα παιδια μαγειρεψαν πριν πεινασουν!), οι ποδοσφαιριστες μας ξεμπερδεψαν με το αγωνιστικο μερος στο πρωτο εικοσαλεπτο και τι εμεινε στο τελος; Ενα ευχαριστο – κρυο αλλα ηλιολουστο – απογευμα, σαν σχολικος περιπατος στο ωραιο Αιγαλεω.

Στο 2ο μολις λεπτο ο Νικος Σιουτας προειδοποιησε τους γηπεδουχους με σουτ εξω απο την περιοχη που εφυγε λιγο αουτ. Στο 4ο λεπτο δοκιμασε την τυχη του και ο Χρηστος Κουτσοβελης: δυνατο σουτ απο 35 μετρα επιασε στον υπνο τον αντιπαλο γκολκιπερ και ανοιξε το σκορ. Παλι ο Κουτσοβελης πηρε τη μπαλα μεσα στην περιοχη στο 13ο λεπτο αλλα το σουτ που επιχειρησε χτυπησε σε καποιο σωμα αμυνομενου και κατεληξε κορνερ. Για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι ενεπλακη σε ωραιο γκολ ο Μανωλης Σταυρουλακης. Μετα απο ωραιο συνδυασμο των μεσοεπιθετικων μας παικτων στο 20ο λεπτο, εγινε κατοχος της μπαλας εκτος περιοχης και με φαλτσαριστο πλασε αφησε αγαλμα τον τερματοφυλακα των γηπεδουχων. Παραλιγο μαλιστα να χριστει για δευτερη φορα σκορερ στο 25ο λεπτο οταν μετα απο κορνερ του Σιουτα η κοντινη κεφαλια του εξυσε το καθετο δοκαρι των γηπεδουχων.

Κατεβασαμε ταχυτητα στην επαναληψη. Στο 48ο λεπτο μετα απο κορνερ του Ρομαριο Μπρατσι ο Γιωργος Ρετζο εστειλε την κεφαλια του λιγο πανω απο το οριζοντιο δοκαρι. Δυο διαδοχικα μακρινα σουτ των αντιπαλων στο 53ο και 54ο λεπτο που εφυγαν αουτ ηταν ολη η συνεισφορα των γηπεδουχων στη στατιστικη του αγωνα. Στο 78ο λεπτο ατομικη προσπαθεια του Μπρατσι διεκοψε με ηρωϊκη εξοδο ο αντιπαλος γκολκιπερ. Στο 85ο λεπτο ο Ντινος Αλεξιαδης πηρε το ριμπαουντ μετα απο κορνερ και το ωραιο σουτ εφυγε ελαχιστα πανω απο το οριζοντιο δοκαρι. Οι ευκαιριες μας ολοκληρωθηκαν στο 91ο λεπτο με κεφαλια του Ρετζο λιγο αουτ μετα απο νεα εκτελεση κορνερ.

Πολυ καλη διαιτησια για μια ακομα φορα απο τους Κατοικο, Ματσουκα, Χρυσαφη. Αξιζει εναν επαινο επισης ο καλος ποδοσφαιριστης και εξαιρετικου ηθους αρχηγος των γηπεδουχων Λευτερης Τζωρτζατος που ειναι μαλιστα μολις 22 χρονων.

Η συνθεση μας: Κατσικας, Πετροπουλος (46′ Παπαναστασιου), Χατζης (70′ Σφακιανακης), Λιουκας, Ρετζο(c), Αλεξιαδης, Μπρατσι (81′ Νουτσος), Κουτσοβελης, Σταυρουλακης, Κορδας, Σιουτας – Σουντας, Κολοβος, Αναστασιου.

Οι σκορερ μας:

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Ρετζο 7
2 Κουτσοβελης 6
3 Χατζης 5
4 Μπρατσι 4
5 Σιουτας 2
  Σταυρουλακης 2
7 Αναστασιου 1
  Μπαρο 1
  Παπαναστασιου 1
  Πετροπουλος 1
  Σταυρουλακης 2