ΑΝΔΡΙΚΟ Αγρινιο-Παπαγου σε 25 λεπτα!

Δευτερο συνεχομενο καλο αποτελεσμα με αντιπαλο ομαδα της Πετρουπολης για την αντρικη μας ομαδα. Αυτη τη φορα εκτος εδρας με αντιπαλο την Ειρηνη, η οποια αφου επαιξε ενα σφιχτο πρωτο ημιχρονο με βασικο σκοπο να αποσπασει την ισοπαλια, ‘ξεσαλωσε’  στο δευτερο μερος παιζοντας σκληρα, με συνεχεις αβασιμες διαμαρτυριες προς τους διαιτητες και προσπαθειες εκφοβισμου προς τους ποδοσφαιριστες μας. Ευτυχως οι παικτες του Γιωργου Μπουντουρη φαινεται να εχουν μαθει το μαθημα τους απο τα ατυχα αποτελεσματα του περασμενου διμηνου και περιοριστηκαν στο να απαντησουν στις προκλησεις με τον πιο ποδοσφαιρικο τροπο, δηλαδη με 1 και 2 και 3 και 4 γκολ …

Μετα απο ενα αναγνωριστικο πρωτο πενταλεπτο η ομαδα μας πηρε την πρωτοβουλια των κινησεων και κυκλοφορησε με ωραιο τροπο τη μπαλα, φτανοντας για πρωτη φορα κοντα στο γκολ στο 23ο λεπτο. Σεντρα-σουτ του Νικου Παπαναστασιου απο αριστερα, ασταθης αποκρουση του γκολκιπερ και ο Κωστας Κραψιτης βρεθηκε απεναντι στο σχεδον αδειο αντιπαλο τερμα. Το σουτ που επιχειρησε ομως βρηκε καποιο ποδι αντιπαλου και κατεληξε στο δοκαρι και στη συνεχεια  σε κορνερ. Τεσσερα λεπτα αργοτερα απο νεο κορνερ που εκτελεσε ο Νικος Κοτρωτσος η  κεφαλια του Κραψιτη βρηκε ξανα το οριζοντιο δοκαρι και το σκορ παρεμεινε στο 0-0 μεχρι τη ληξη του ημιχρονου. Ο Μαριος Παπαδοπουλος και ο Χρηστος Δροσος τελειωσαν εν τη γενεσει τους οσες επιθετικες προσπαθειες δοκιμασαν να εκδηλωσουν οι γηπεδουχοι.

Με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου ο Γρηγορης Ζερβας πηρε τη θεση του Αρη Αμυγδαλαρη. και οι επιθετικες μας προσπαθειες μεταφερθηκαν απο την αριστερη στη δεξια πλευρα του γηπεδου. Στο 48ο λεπτο η επιθετικοτητα μας καρποφορησε οταν σε φαση διαρκειας στην περιοχη της Ειρηνης ο Χρηστος Κολοβος ανοιξε το σκορ με συρτο σουτ απο το σημειο του πεναλτυ. Στο 57ο λεπτο ενα αναποδο φαουλ στο κεντρο του γηπεδου εδωσε την ευκαιρια στους γηπεδουχους να απειλησουν την εστια μας για πρωτη φορα στο παιχνιδι, αλλα η φαση σταματησε στο δεξι καθετο δοκαρι μας.

Στο 67ο λεπτο ο Αρης Μιτρο πηρε τη θεση του Γιαννη Σιλεβιστα και πεντε λεπτα αργοτερα οι Αγρινιωτες χαφ της ομαδας μας χτυπησαν για δευτερη φορα. Αυτη τη φορα ηταν ο Νικος Κοτρωτσος που τελειωσε με ‘αυτοκρατορικο’ τροπο νεα φαση διαρκειας στα καρε των γηπεδουχων. Η σεμνη τελετη ελαβε τελος στο 78ο λεπτο οταν σε εκτελεση φαουλ του Ζερβα απο θεση μεσα δεξια ο Γιωργος Ρετζο με ωραια κεφαλια ανεβασε το δεικτη του σκορ στο 3-0.

Παρα την ευρυτητα του σκορ οι παικτες μας ειχαν ακομα ορεξη για μπαλα. Στο 83ο λεπτο ο Κραψιτης εφυγε απο δεξια σε υποδειγματικη αντεπιθεση αλλα σταματησε στον αντιπαλο γκολκιπερ παρ’οτι τρεις(!) συμπαικτες του περιμεναν την ασιστ αφυλακτοι στο σημειο του πεναλτυ. Τεσσερα λεπτα αργοτερα Κλεϊβι Γκατσο (ειχε περασει στη θεση του Κοτρωτσου στο 82ο λεπτο), Κωνσταντινος Λιουκας και Νικος  Παπαναστασιου ‘ζαλισαν’ με πολυ ωραιο συνδυασμο την αμυνα των γηπεδουχων και ο τελευταιος εκλεισε το σκορ κανοντας το 4-0. Στο 88ο λεπτο ο Γιωργος Σουντας διαφυλαξε το μηδεν παθητικο της αμυνας μας αποκρουοντας απο πολυ κοντινη αποσταση σουτ των αντιπαλων.

Οι δυο συνεχομενες νικες μας ανεβασαν παλι πανω απο τη γραμμη. Μενει στο τελευταιο παιχνιδι μας να επιδειξουμε την ιδια αγωνιστικοτητα και αποτελεσματικοτητα απεναντι στον ‘συμπολιτη Χολαργο ωστε να διατηρησουμε σε μεγαλο βαθμο στα χερια μας την υποθεση της παραμονης.