Η Ελπιδα … πεθαινει τελευταια!

Παιζεις εκτος εδρας με τον πρωτοπορο της βαθμολογιας, που αναμενομενα εχει τις περισσοτερες νικες, τις λιγοτερες ηττες και την καλυτερη αμυνα. Επιπλεον εχεις χασει και το εντος εδρας παιχνιδι στον πρωτο γυρο, αρα οι στοιχηματζηδες σε παιζουνε … 30-1! Ομως η ομαδα σου ειναι ‘πολυ σκληρη για να πεθανει’ και μαλιστα οταν ο Γιαννης Ντοκος, με τη βοηθεια του Αχιλλεα Αναστασιου, τη στηνουν στο γηπεδο των Αγιων Αναργυρων ετσι ωστε να παρουν στην κυριολεξια την ταυτοτητα του αντιπαλου προπονητη!

Και εξηγουμαστε: δυο φορες ολες κι ολες χρειαστηκε να επεμβει – και μαλιστα εντυπωσιακα – ο Μιχαλης Κοραχαης σε ενεργειες των γηπεδουχων. Την πρωτη στο 31ο λεπτο σε απ’ευθειας φαουλ και τη δευτερη στο 60ο λεπτο σε κοντινη κεφαλια μετα απο κορνερ. Ολες οι αλλες φασεις του παιχνιδιου φτιαχτηκαν απο την ομαδα μας. Απ’ευθειας φαουλ απο θεση μεσα δεξια του Κωστα Ντουλακη στο 17ο λεπτο γλυφει τη ριζα της δεξιας καθετης δοκου. Ο Γιαννης Ταλιουρας κλεβει τη μπαλα απο τον αντιπαλο γκολκιπερ στο 20 λεπτο και ανοιγει το σκορ. Ο Αντωνης Κορδας εκτελει φαουλ απο θεση μεσα αριστερα στο 26ο λεπτο, ο Χαρης Γωγιος παιρνει την κεφαλια-πασα και ο Ντουλακης εξ επαφης διπλασιαζει τα τερματα μας. Φαση διαρκειας στα αντιπαλα καρε στο 55ο λεπτο αλλα τα διαδοχικα σουτ των παικτων μας αποκρουονται ηρωϊκα απο τον τερματοφυλακα των γηπεδουχων. Ωραιος συνδυασμος ολης σχεδον της μεσοεπιθετικης μας γραμμης στο 77ο λεπτο ολοκληρωνεται με ασιστ του Ντινου Αλεξιαδη και τρομερο σουτ του Ταλιουρα για το τελικο 3-0.

Δεν υπαρχει υστερησας απο την ομαδα του Γιαννη Ντοκου που δικαια εξακολουθει να απολαμβανει την εμπιστοσυνη της διοικησης της ομαδας. Ιδιαιτερη αναφορα πρεπει να γινει ομως στο Γιαννη Ταλιουρα που σηκωνει μεγαλο βαρος της επιθεσης της ομαδας σε πολυ νεαρη ηλικια, στον Βαγγελη Κασβικη που οργωσε καθε γωνια του γηπεδου σε … ακομα πιο νεα ηλικια και στο Νικο Παπαναστασιου που με την επανοδο του ‘γεμισε’ την επιθεση της ομαδας με την ταχυτητα και την εμπειρια του.

Γινομαστε κουραστικοι αλλα τα νουμερα βοουν! Εξακολουθουμε χωρις νικη στο ‘γηπεδο’ μας με μολις τρεις ισοπαλιες σε εξη παιχνιδια και τα τερματα 3-8 εις βαρος μας. Αντιθετα εκτος εδρας εχουμε ηδη 10 βαθμους απο τρεις νικες και μια ισοπαλια και τα τερματα 9-8 υπερ μας. Ακουει η Επιτροπη Ποδοσφαιρου και η διοικηση του Α.Σ. Παπαγου; Μηπως ειναι καιρος για μια νεα επισκεψη στο Δημαρχο;

Εδρα επιεικως 80-20 επαιξαν οι διαιτητες του αγωνα Μαρανος, Δετση, Βλατακης. Ευτυχως που η ομαδα μας δεν αφησε πολλα περιθωρια για αμφισβητουμενες αποφασεις και ετσι αποφευχθηκε το προκλητικο σφυριγμα που θα αλλαζε τη ροη του αγωνα.

Η συνθεση μας: Κοραχαης, Κορδας, Ντουλακης (46′ Λιουκας), Αλεξιαδης (c), Κουκος Θ., Ταλιουρας Γ. (81′ Μπρατσος), Φατουρος, Γωγιος, Δημου, Κασβικης (89′ Γιαννοπουλος), Παπαναστασιου (63′ Δρυμωνιτης)– Μαλακης, Λαγιος, Κουκος Β., Καλτσης, Βλαχος.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΜΑΣ:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣΓΚΟΛ
1Ταλιουρας Γ.5
2Κοτσωνης4
3Γωγιος1
 Δημου1
 Δρυμωνιτης1
 Κορδας1
 Μπρατσος1
 Ντουλακης1
 Φατουρος1
 Αυτογκολ0
   
ΣΥΝΟΛΟ16