Ηταν στραβο το κλημα …

Για τριτο συνεχομενο παιχνιδι η αντρικη μας ομαδα δεν καταφερε να αξιοποιησει την υποτιθεμενη ‘εδρα’ της και εμεινε στο 0-0 με τον Ηφαιστο Περιστεριου. Φτασαμε λοιπον 3 αγωνες, 1 βαθμος, 0-1 τερματα σε αντιθεση με την εκτος εδρας επιδοση μας που ειναι 2 αγωνες, 4 βαθμοι, 3-2 τερματα!

Ανοιχτο αλλα χωρις ευκαιριες παιχνιδι παιχτηκε στον αγωνιστικο χωρο. Στα δακτυλα του ενος χεριου μετριουνται οι μικροευκαιριες που εχασαν και οι δυο ομαδες μαζι(!). Ειναι ζητημα αν και οι δυο τερματοφυλακες εχουν ξαναπερασει τοσο ξεκουραστο απογευμα στην καριερα τους!

Αφου ομως οι ποδοσφαιριστες δεν ικανοποιησαν τους αρκετους φιλους και των δυο ομαδων στην εξεδρα, ανελαβε δραση ο διαιτητης της αναμετρησης Ι. Γκαϊτατζης. Σε ενα ματς με ελαχιστες φασεις και με ακομα πιο ελαχιστα φαουλ (δεν εγιναν παραπανω απο 15 και απο τις δυο ομαδες μαζι) καταφερε να δειξει 5 κιτρινες καρτες ισομοιρασμενες 4 στην ομαδα μας και 1 (αναιτιολογητη και αυτη) σε παικτη του Ηφαιστου! Τυχερος του νεου διαιτητικου δογματος – καθε φαουλ και καρτα – ηταν ο Χαρης Γωγιος. Αφου ειδε την πρωτη κιτρινη στο 20ο λεπτο για επικινδυνο φαουλ σε αντιπαλο που δεν εβλεπε γιατι τον ειχε στην πλατη του, αντικρυσε και τη δευτερη στο 42ο λεπτο γιατι ανεκοψε κανονικα (τσιμπησε την μπαλα απο τα ποδια του αντιπαλου) πραγματι υποσχομενη αντεπιθεση των φιλοξενουμενων.

Γινεται αντιληπτο οτι σε μια κακη της μερα η ομαδα μας αναγκαστηκε να παιξει κατι παραπανω απο ενα ημιχρονο με παικτη λιγοτερο οποτε πρακτικα μηδενιστηκαν οι οποιες πιθανοτητες της για ενα θετικο αποτελεσμα. Για να ειμαστε δικαιοι περαν του ανεκδιηγητου Γκαϊτατζη οι βοηθοι Κουλης και Καραγεωργος δεν εκαναν το σοβαρο λαθος.

Η συνθεση μας: Κοραχαης, Ντουλακης , Μπρατσος (56′ Καραθανασης), Λιουκας (c), Γιαννοπουλος (66′ Κουκος), Ταλιουρας Γ. (66′ Δρυμωνιτης), Καλτσης, Φατουρος, Γωγιος, Δημου (56′ Κοτσωνης), Κασβικης (51′ Πεταλωτης) – Κολιακος, Μαλακης, Αλεξιαδης, Λαγιος.