ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ: 2-1

27/10/2012  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α (5η Αγωνιστική)
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ : 2-1

ppg

Το σημερινό παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ένα ηλιόλουστο πρωινό, σε ένα εξαιρετικό γήπεδο με φυσικό χορτάρι και δυο πολύ καλές ομάδες…και δυστυχώς τελείωσε με εκνευρισμό και κλάματα.

Ότι και να έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα σίγουρα δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά κάποιων από εμάς. Η αδικία είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και της ζωής γενικότερα και κατά τη γνώμη μου πρέπει να βρούμε τρόπους που στο μέλλον θα μάθουμε να τη διαχειριζόμαστε διαφορετικά. Η διαιτησία ήταν σήμερα απαράδεκτη, από την άλλη μεριά και το παιχνίδι που έκανε η ομάδα μας, ειδικά στο α’ ημίχρονο, ήταν πολύ κάτω από τις δυνατότητες μας και αναρωτιέμαι εάν θα είχαμε καλύτερη τύχη εφ’όσον αντιμετωπίζαμε το παιχνίδι χωρίς υπερβολικό εκνευρισμό και διαμαρτυρίες. Το σχόλιο μου αφορά προπονητή, παράγοντες και παίκτες της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο α’ ημίχρονο δεχθήκαμε το 1-0 από κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 5’ και το 2-0 στο 13’ με δυνατό βολέ από το ύψος της περιοχής. Και στις δυο περιπτώσεις οι παίκτες του αντιπάλου που σκόραραν ήταν αφύλακτοι. Ο Παπάγος στο πρώτο 30λεπτο δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία. Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του ματς άλλαξε, όπως και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, με τον φιλοξενούμενο Παπάγο να έχει κατοχή της μπάλας, καλύτερη κυκλοφορία και τον γηπεδούχο να αναλαμβάνει ένα ρόλο πιο παθητικό. Σημαντικότερες στιγμές του β’ ημιχρόνου, το εξαιρετικό γκολ του βελτιωμένου φέτος Δημητρακά με το αριστερό, το τετ α τετ του Γουσέτη που επιχείρησε να σουτάρει με τη μία αντί να κοντρολάρει πρώτα και τη κεφαλιά του ανέτοιμου, λόγω χαμένων προπονήσεων Συγγρού στο 19’, μετά από κόρνερ του Κομούτου, που πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο της Αγίας Παρασκευής. Πρώτη ήτα της φετινής σαιζόν.

Αποστολή : Μισούλης Λ, Κομούτος Ν, Καβουσανός Γ, Ψαλλίδας Β, Παγουλάτος Π, Δαφνιάς Ν, Λουκάτος Ν, Βλάχος Κ, Γουργούλης Β, Δημητρακάς Θ, Γουσέτης Θ, Σταυρόπουλος Π, Συγγρός Β, Κασνέτσι Κ, Ντάρας Κ.