Ευκαιρια για δοκιμες

Ετσι αντιμετωπισε το δευτερο συνεχομενο εντος εδρας αγωνα για το Κυπελο ο coach Γιαννης Ντοκος και η εμφανιση της ομαδας μας μπορουμε με σιγουρια να πουμε οτι τον δικαιωσε. Μεσα σε αφορητη ζεστη (50 μπουκαλια νερο καταναλωσαν οι ποδοσφαιριστες μας) η πολυ νεανικη ομαδα του Αετου Καλλιθεας(Πευκης αν θελουμε να ειμαστε πιο ακριβεις) δεν μπορεσε να προβαλει σοβαρη αντισταση, βρεθηκε πισω στο σκορ με 2-0 πριν συμπληρωθει το δεκαλεπτο και φυσιολογικα υπεκυψε με το ευρυ σκορ του 5-0.

Στο 3ο μολις λεπτο η επιθετικη μας τριπλετα χορεψε την αμυνα των φιλοξενουμενων και ο τελικος παραληπτης Γιωργος Μιχαλοπουλος εκανε με ωραιο σουτ το 1-0. Στο 8ο λεπτο ο Κωνσταντινος Λιουκας με ατομικη προσπαθεια ανετρεψε  την αμυνα του Αετου και η ασιστ στον Κουτσοβελη κατεληξε για δευτερη φορα στα διχτυα με ωραιο πλασε. Ο Λιουκας ηταν πρωταγωνιστης και στην επομενη φαση αλλα το σουτ που επιχειρησε απο το υψος της μεγαλης περιοχης βρηκε το οριζοντιο δοκαρι των Πευκιωτων.

Στο 21ο λεπτο ο Μιχαλοπουλος εφυγε στην πλατη των αμυντικων αλλα το σουτ απο το υψος του πεναλτυ εφυγε λιγο αουτ. Εντυπωσιακη διεισδυση του Κωστα Κραψιτη στο 29ο λεπτο, πασα στο υψος του πεναλτυ στον Κουτσοβελη και δυσκολη αποκρουση του αντιπαλου γκολκιπερ. Στο 32o λεπτο ο Αλεξανδρος Μεσινι εβγαλε μπαλια τρυπα στον Κραψιτη αλλα το πλασε του τελευταιου εφυγε μολις αουτ. Νεα ατομικη προσπαθεια του Λιουκα στο 41ο λεπτο, πασα στο Μιχαλοπουλο σε ευνοϊκη θεση αλλα το σουτ καπου βρηκε και κατεληξε κορνερ. Με την εκτελεση του κορνερ ο Γιωργος Ρετζο επιασε ωραια κεφαλια που μπλοκαρε δυσκολα ο αντιπαλος γκολκιπερ. Στην αντεπιθεση του Αετου η αμυνα μας βρεθηκε σχετικα απροετοιμαστη αλλα το δυσκολο σουτ των φιλοξενουμενων απεκρουσε εντυπωσιακα ο Μιχαλης Κοραχαης. Το ημιχρονο εκλεισε με ανατροπη του Κραψιτη εντος περιοχης και το αναμφισβητητο πεναλτυ μετετρεψε σε γκολ ο Ρετζο.

Δυο κορνερ του Μεσινι στο 46o και το 54ο λεπτο εδωσαν στο Ρετζο την ευκαιρια για δυο ωραιες κεφαλιες. Και αν η πρωτη εφυγε λιγο αουτ, η δευτερη στρογγυλοκαθησε στα διχτυα του Αετου για να κανει το σκορ 4-0. Στο 58o λεπτο ο Βασιλης Παπαδοπουλος πηρε τη θεση του Αρη Αμυγδαλαρη και στο 63ο λεπτο ο Γιωργος Λαγιος αντικατεστησε τον Κοραχαη. Σουτ του Μεσινι απο κοντα στο 69ο λεπτο απεκρουσε δυσκολα ο αντιπαλος γκολκιπερ και στην επομενη φαση ο Μεσινι αντικατασταθηκε απο το Χρηστο Κολοβο. Το σκορ εκλεισε στο 86ο λεπτο οταν σε μια συγχυση στην περιοχη η μπαλα κοντραρε στα ποδια καποιου αμυνομενου και κατεληξε στα διχτυα.

Καλη η διαιτησια των Αθανασοπουλου, Δετση, Ηλιοπουλου.

Η συνθεση μας: Κοραχαης, Φλωρος, Αμυγδαλαρης, Παπαδοπουλος Μ., Ρετζο, Λιουκας(c), Μεσινι, Αναστασιου, Κραψιτης, Μιχαλοπουλος, Κουτσοβελης.