Θεαματικη και αποτελεσματικη!

Με ενα εκρηκτικο 20λεπτο ξεκινησε η εντος εδρας αναμετρηση της αρμαδας του Γιαννη Ντοκου με αντιπαλο τον Ηρακλη Περιστεριου. Στο 4ο μολις λεπτο ο Βασιλης Κολιακος εστειλε εξ επαφης τη μπαλα συριζα αουτ. Στο 12ο λεπτο συνεχομενο σουτ διαφορων παικτων μας σταματησαν ολα πανω στον τερματοφυλακα του Ηρακλη. Στο 13ο λεπτο ωραιος συνδυασμος κατεληξε σε σουτ του Μπαμπη Καραθαναση ψηλα αουτ. Στο 15ο λεπτο νεος ωραιος συνδυασμος κατεληξε σε σουτ του Φιλιππου Ταλιουρα στο οριζοντιο δοκαρι των Περιστεριωτων. Στο 18ο λεπτο ομως σε φαση καρμπον με την προηγουμενη ο Φιλιππος ανοιξε το σκορ για την ομαδα μας. Η καταιγιδα καταλαγιασε μεχρι τη ληξη του ημιχρονου με εξαιρεση ενα σουτ του Χαρη Γωγιου εκτος περιοχης στο 27ο λεπτο που απεκρουσε δυσκολα σε κορνερ ο αντιπαλος γκολκιπερ.

Στημενο για σεμιναριο στο 53ο λεπτο. Ο συνηθης υποπτος Κωνσταντινος Λιουκας εκτελεσε φαουλ απο θεση μεσα αριστερα και ο Δημητρης Ταλιουρας με κεφαλια απο το πρωτο δοκαρι εκανε το σκορ 2-0. Φαση διαρκειας στο 55ο λεπτο αλλα το εναεριο βολε του Νικου Παπαναστασιου απεκρουσε σε κορνερ ο γκολκιπερ του Ηρακλη. Κουρσα απο αριστερα του Φιλιππου Ταλιουρα στο 78ο λεπτο κατεληξε σε σεντρα στο σημειο του πεναλτυ, ωραιο απ’ευθειας βολε του Καραθαναση, δυσκολη αποκρουση του γκολκιπερ και ο επερχομενος Παπαναστασιου εκανε με κεφαλια το σκορ 3-0. Γκολ που για καποιο λογο πανηγυριστηκε εξαλλα απο το τεχνικο τιμ στον παγκο της ομαδας μας! Το σκορ εφτασε στο εμφατικο 4-0 στο 88ο λεπτο οταν την καθετη μπαλια του Καραθαναση εκμεταλλευτηκε ιδανικα και παλι ο Παπαναστασιου με ωραιο πλασε.

Το καλυτερο διαιτητικο τριο που μας εχει τυχει φετος οι Ρουσσος, Ανδρεου, Κονισπολιατης. Κοντα στις φασεις, αφησαν το παιχνιδι να εξελιχθει χωρις περιττα σφυριγματα και παιρνουν επιπλεον αριστα στο πειθαρχικο ελεγχο. Ισως ειναι καλη ιδεα προεδρε να στειλουμε το βιντεο του αγωνα στην αξιοθρηνητη τριαδα Τζαννη, Αραβιδη, Αργυριαδη μπας και χαμπαριασουν πως παιζεται το αγαπημενο μας σπορ!

Η συνθεση της ομαδας μας: Κοραχαης, Νουτσος (65′  Ταλιουρας Ν.), Κολοβος, Αλεξιαδης, Λιουκας(c), Κολιακος (53′ Παπαναστασιου), Καραθανασης, Φατουρος, Ταλιουρας Δ. (66′ Βαρωνος), Γωγιος (53′  Αναστασιου), Ταλιουρας Φ. – Λαγιος, Κατωγιαννακης

ΥΓ Η φωτογραφια ειναι ρετρο αλλα η επικαιροτητα της μεγαλη. Οι αδερφοι Αλεξανδριδη ειναι ισως οι πιστοτεροι οπαδοι της ομαδας μας. Ο ενας εκ των δυο αντιμετωπιζει ενα προβλημα υγειας που τον δυσκολευει να παρακολουθει τα παιχνιδια της ομαδας μας. Η διοικηση του εξασφαλισε μια αδεια εισοδου στους εσωτερικους χωρους του γηπεδου μας οπου ερχεται σχεδον καθε Κυριακη. Με τη ληξη του αγωνα παικτες, προπονητες και διοικηση περικυκλωσαν τον αγαπητο Πανο και πανηγυρισαν μαζι του τη νικη της ομαδας μας σε μια απο συγκινητικοτερες στιγμες της φετινης σεζον. Να’σαι καλα φιλε Παναγιωτη.