Οδευοντας προς το τελος μιας αισιοδοξης σεζον.

Το επι 13(!) αγωνες αηττητο της αντρικης μας ομαδας μπορει να διακοπηκε την 23η αγωνιστικη με την εκτος εδρας ηττα απο τον Ατρομητο Χαλανδριου με 0-1 αλλα η ομαδα συνεχισε τις καλες εμφανισεις και κυριως εκλεισε πολλα στοματα παιζοντας ΟΛΑ τα παιχνιδια ΕΝΤΟΣ αγωνιστικου χωρου παροτι τις τελευταιες εξη αγωνιστικες βρηκε στο δρομο της πολλες ομαδες που καιγοταν για βαθμους ειτε στα ψηλα ειτε στα χαμηλα σκαλοπατια της βαθμολογιας. Και ας ειναι σιγουρα οι φιλοι της οτι και στα δυο παιχνιδια που απεμειναν μεχρι τη ληξη της σεζον θα συνεχιστει αυτη η τακτικη που διατηρει τον ΑΣ Παπαγου στο κλαμπ των ‘καθαρων’ ομαδων της Αθηνας εδω και πολλα-πολλα χρονια.

Νικη 2-1 εντος εδρας με αντιπαλο το Βυρωνα, ισοπαλια 2-2 στο Γαλατσι, ισοπαλια 0-0 εντος εδρας με τον Γκυζιακο, ηττα με 1-2 στο Αιγαλεω απο την Ιεραπολη νικη 3-1 εντος εδρας με το συμπολιτη Αρη Χολαργου ηταν τα αποτελεσματα που ακολουθησαν. Σταδιακα ο coach Γιαννης Ντοκος δινει ευκαιριες και σε ποδοσφαιριστες μας που δεν ειχαν μεγαλο χρονο συμμετοχης κατα τη διαρκεια του πρωταθληματος διατηρωντας ομως τον βασικο κορμο της ομαδας αναλλοιωτο ωστε οι καλες εμφανισεις και τα επιτυχη αποτελεσματα να παραμενουν στην ημερησια διαταξη.

Η συνθεση μας στον αγωνα με τον Αρη: Κοραχαης, Αλεξιαδης (c), Γουσετης, Αναστασιου Δ. (79′ Κολοβος), Λιουκας, Φατουρος,  Παπαναστασιου Α. (56′ Φρατζεσκακης), Νουτσος, Αμυγδαλαρης (49′ Γεωργακης), Κιτσος, Κολιακος – Αναστασιου Αχ., Παπαναστασιου Ν., Λαγιος, Κατωγιαννακης.

Οι σκορερ μας:

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Παπαναστασιου Νικ. 11
  Καραθανασης 11
3 Φατουρος 6
4 Βαρωνος 4
5 Παπαναστασιου Αγγ. 3
  Νουτσος 3
  Χαλας 3
  Κολιακος 3
  Αλεξιαδης 3
10 Πετροπουλος 2
  Φρατζεσκακης 2
12 Αναστασιου Δημ. 1
  Κιτσος 1
  Κολοβος 1
  ΣΥΝΟΛΟ 54