Μηπως να κοψουμε τα φιλικα;!

Το παιχνιδι προοιωνιζοταν φιλικου χαρακτηρα, αφου με τον Αρη Χολαργου μοιραζομαστε το ιδιο γηπεδο και οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες ειναι γειτονες και φιλοι μεταξυ τους. Χαρακτηριστικη του κλιματος που επικρατουσε στις ταξεις της ομαδας μας ηταν και η πρωτη σοβαρη φαση του αγωνα στο 12ο λεπτο: μετα απο φαση διαρκειας στα καρε του Αρη ο Μπαμπης Καραθανασης εκανε με κοντινο πλασε το 1-0 εν μεσω απολυτης ηρεμιας μεταξυ των παικτων μας αλλα και στον παγκο της ομαδας μας.

Το παιχνιδι ΔΥΣΤΥΧΩΣ συνεχιστηκε σε χαλαρους ρυθμους απο την πλευρα μας με αποτελεσμα να απειλησουμε την αντιπαλη εστια μονο μια φορα ακομα στο 30ο λεπτο, οταν το σουτ του Ντινου Αλεξιαδη εκτος περιοχης εφυγε ελαχιστα αουτ. Απο τη δικη τους μερια οι τυπικα γηπεδουχοι εφτασαν για πρωτη φορα με αξιωσεις στην εστια μας στο τελευταιο διλεπτο του ημιχρονου. Πρωτα με μια κεφαλια μετα απο χτυπημα φαουλ που απεκρουσε ο Μιχαλης Κοραχαης και στη συνεχεια με σουτ εκτος περιοχης που απεκρουσε σε κορνερ ο τερματοφυλακας μας. Παραλληλα ομως ο παγκος του Αρη ανεπτυξε σταδιακα μια αδιακοπη ‘γκρινια’ προς το διαιτητικο τριο που εμεινε και χωρις παρατηρησεις απο μερους του ‘λιγου’ – οπως – αποδειχτηκε στη συνεχεια παρατηρητη του αγωνα κυριου Βεννου.

Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε οπως και το πρωτο με δυο ευκαιριες για την ομαδα μας. Στο 55ο λεπτο μετα απο κορνερ η κεφαλια του Δημητρη Αναστασιου εφυγε λιγο αουτ. Στο επομενο λεπτο παλι απο κορνερ ο Αναστασιου σουταρε απο καλη θεση πανω απο το οριζοντιο δοκαρι του Αρη. Στο 59ο λεπτο αρχισαν τα οργανα: φαουλ απο αριστερα για τους γηπεδουχους, κεφαλια απο κοντα και το σκορ στο 1-1 με τον σκορερ σκαρφαλωμενο στην πλατη του Αλεξιαδη! Το αντικανονικο γκολ μετρησε, οι διαμαρτυριες μας ηταν ανυπαρκτες και το ‘φιλικο’ συνεχιστηκε κανονικα εν μεσω παντα της ‘γκρινιας’ του παγκου του Αρη.

Στο 64ο λεπτο το εργο μετατραπηκε απο ερωτικη ‘κομεντι’ σε παρασταση Καραγκιοζη με ενα μαλιστα Κολλητηρι! Πεναλτυ σε βαρος του Δημητρη Αναστασιου για χερι εντος περιοχης και αποβολη του παικτη μας με δευτερη κιτρινη. Ο αμυντικος μας στεκοταν πανω στη γραμμη του αουτ, η μπαλλα βρηκε τον ΩΜΟ του οσο πιο ψηλα γινεται και οσο για προθεση ουτε λογος να γινεται. Πεναλτυ δεν υπηρξε παρα μονο στη φαντασια του κοντυτερου βοηθου διαιτητη της ΕΠΣΑ Μπαζακουλα και η αποβολη ειναι λογος να κοψει το σπορ στο διαιτητη Ψαριδη η ΟΔΠΕ για παντελη αγνοια του κανονισμου παιδιας.

Μ’αυτα και μ’αυτα το σκορ μετατραπηκε σε 1-2 και καπου αναμεσα αποβληθηκαν ο coach Ντοκος για τις ηπιες διαμαρτυριες του και ο προθερμαινομενος Διονυσης Γουσετης για τις εντονες διαμαρτυριες του. Η αποβολη Γουσετη ειναι και η καλυτερη αποδειξη της θολουρας που επικρατουσε στο κεφαλι του Ψαριδη μετα τον καταλογισμο του ανυπαρκτου πεναλτυ: Τρεχει στο κορνερ οπου γινεται η προθερμανση τεσσαρων ποδοσφαιριστων μας με την κοκκινη ανα χειρας και ρωταει τον ποδοσφαιριστη μας ‘τι νουμερο φορας;'(!!!) αντι να τον υποχρεωσει να φορεσει τη φανελα του για να του δειξει την καρτα. Αχ, βρε Διονυση, πες του ‘φοραω το 15’ να’χουμε να του τραβηξουμε μια ενσταση απο δω μεχρι την Ακαδημιας!

Δεν υπηρξε Αρης στο γηπεδο το τελευταιο 20λεπτο. Τεσσερεις ‘αχαστες’ ευκαιριες δημιουργησαμε στο κλεισιμο του αγωνα. Στο 74ο λεπτο ο Καραθανασης βγαινει τετ-α-τετ με τον αντιπαλο τερματοφυλακα και αντι για σουτ του κανει πασα!. Στο 82ο λεπτο ωραια αντεπιθεση του Νικου Παπαναστασιου καταληγει σε σεντρα στο σημειο του πεναλτυ στον αφυλαχτο Χρηστο Κολοβο που επιχειρει το πιο στραβο σουτ της ποδοσφαιρικης του καριερας! Στο 89ο λεπτο αντεπιθεση με τον Αγγελο Παπαναστασιου και πλασε απο κοντα φερνει το σκορ στο 2-2. Στο 90ο λεπτο νεα αντεπιθεση του Νικου Παπαναστασιου, φατσα με τον γκολκιπερ τον γηπεδουχων και …… κανεις δεν καταλαβε πως το σκορ εμεινε 2-2! Στο 92ο λεπτο πλασε του Βασιλη Πετροπουλου στο αδειο τερμα ταξιδευει τοσο μα τοσο αργα(!) που προλαβαινει καποιος αμυντικος να διωξει πανω στη γραμμη!

Για να μην ειμαστε αδικοι ο δευτερος βοηθος Μπριντζιος ηταν αλανθαστος και δεν ειναι σωστο να καιγονται και τα χλωρα μαζι με τα ξερα. Για τον Ψαριδη τα ειπαμε, ειναι ακαταλληλος να διαιτητευει ποδοσφαιρο ακομα και στο Playstation. Αγνοια των κανονισμων και εκδικητικος προς την ομαδα που του διαμαρτυρεται. Ο Μπαζακουλας ειναι ανεκδοτο για τις κρυες μερες του χειμωνα διπλα στο τζακι. Εκτος φασεων και υφος χιλιων καρδιναλιων, ο Κολινα της τσεπης. Ο παρατηρητης κυριος Βεννος ελαχιστος για ενα παιχνιδι που οπως αποδειχτηκε ηταν δυσκολο. Χωρις πυγμη και με παντελως ανιση συμπεριφορα προς τους δυο παγκους.

Η συνθεση μας: Κοραχαης, Αλεξιαδης (c), Νουτσος (80′ Φρατζεσκακης), Κολοβος, Αναστασιου Δ., Φατουρος, Παπαναστασιου Αγγ., Καραθανασης, Παπαναστασιου Νικ., Χριστοφορου (78′ Κατωγιαννακης), Αναστασιου Αχ. (58΄Πετροπουλος) – Κολιακος, Κιτσος, Αμυγδαλαρης, Γουσετης

Οι σκορερ μας:

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Παπαναστασιου Νικ. 5
  Καραθανασης 5
3 Φατουρος 3
Παπαναστασιου Αγγ. 3
  Χαλας 3
6 Αλεξιαδης 2
  Νουτσος 2
  Πετροπουλος 2
  Φρατζεσκακης 2
10 Αναστασιου Δημ. 1
  Κολιακος 1
  Κολοβος 1
  ΣΥΝΟΛΟ 30