Δευτερη εντος εδρας ηττα

Κακη εμφανιση αλλα ατυχη ηττα για την αντρικη μας ομαδα που ναι μεν εφτασε σχετικα κοντα στο γκολ σε τεσσερεις ολες κι ολες φασεις του παιχνιδιου αλλα απειληθηκε και μολις μια φορα σε καθε ημιχρονο με μια απο αυτες να καταληγει στο γκολ που εκρινε τελικα την αναμετρηση.

Στο 7ο λεπτο μετα απο εκτελεση πλαγιου ο Νικος Παπαναστασιου επιχειρησε αναποδο ψαλιδι που εστειλε τη μπαλα λιγο αουτ. Στο 27ο λεπτο κοντινο σουτ των φιλοξενουμενων απεκρουσε δυσκολα σε κορνερ ο Μιχαλης Κοραχαης. Στο 38ο λεπτο μετα απο ατομικη προσπαθεια και σουτ του Παπαναστασιου η μπαλα εξυσε τη συμβολη των δοκων των Γλυφαδιωτων.

Ιδια εικονα και στο δευτερο ημιχρονο. Στο 61ο λεπτο μετα απο κορνερ ο Βασιλης Πετροπουλος εστειλε με κεφαλια τη μπαλα ελαχιστα αουτ. Στο 66ο λεπτο ηταν η σειρα του Αγγελου Φατουρου να στειλει με κεφαλια τη μπαλα αουτ μετα απο εκτελεση φαουλ του Ντινου Αλεξιαδη. Και στο 81ο λεπτο μια αντεπιθεση απεναντι στην ανεβασμενη ψηλα αμυνα μας ηταν αρκετα για να δεχτουμε το τελικο 0-1.

Και παλι με πολλες και σημαντικες απουσιες παραταχθηκε η ομαδα μας στο παιχνιδι. Κολοβος, Κολλιακος, Μπολανος, Νουτσος, Χαλας θα εδιναν λυσεις στο Γιαννη Ντοκο. Παρ’ολα αυτα καποιοι νεοφερμενοι νεαροι ποδοσφαιριστες μας εχουν ακομα πολλες αποδειξεις να δωσουν. Αναμενουμε και ελπιζουμε!

Καλη διαιτησια απο τους Ψαριδη, Συψα και Ισσα

Η συνθεση μας: Κοραχαης, Λιουκας (c), Αμυγδαλαρης, Καραθανασης (54′ Κιτσος), Χριστοφορου, Αναστασιου Αχ. (46′ Λυρος), Φατουρος, Αναστασιου Δημ., Αλεξιαδης, Φρατζεσκακης (46′ Πετροπουλος), Παπαναστασιου Νικ., – Κατωγιαννακης, Λαγιος, Χασαν, Αθανασοπουλος