Βελτιωμενη αλλα …

Μονο η ομαδα μας υπηρχε στο γηπεδο της Αλκυονας στην Πετρουπολη, στο πρωτο ημιωρο του εκτος εδρας αγωνα μας με αντιπαλο την Αναγεννηση Πετρουπολης. Με ωραιο φαουλ του Αγγελου Παπαναστασιου απο θεση μεσα αριστερα και κεφαλια-ψαρακι του Αγγελου Φατουρου στο 3ο λεπτο ανοιξαμε το σκορ. Νεα κεφαλια απο κοντα του Νικου Παπαναστασιου στο 26ο λεπτο εφυγε ελαχιστα αουτ. Ατομικη ενεργεια του Βασιλη Κολιακου στο 28ο λεπτο και κοντινο σουτ αναγκασε τον τερματοφυλακα των γηπεδουχων σε δυσκολη αποκρουση.

Αδικαιολογητα εδωσε χωρο στον αντιπαλο η ομαδα μας στο δευτερο ημιωρο. Σουτ εξ επαφης απεκρουσε θεαματικα σε κορνερ ο Μιχαλης Κοραχαης στο 49ο λεπτο. Ανατροπη-πεναλτυ απο το Ντινο Αλεξιαδη στο 58ο λεπτο εδωσε στους γηπεδουχους την ευκαιρια της ισοφαρισης. Νεο πεναλτυ-χερι απο τον καπταιν στο 66ο λεπτο και και η ομαδα της Πετρουπολης πηρε κεφαλι στο σκορ.

Ανεκτησαν την πρωτοβουλια οι παικτες μας στο τελευταιο ημιωρο αλλα προλαβαν απλως να ισοφαρισουν σε 2-2 με απευθειας φαουλ του Βασιλη Χαλα στο 75ο λεπτο απο θεση μεσα δεξια. Σουτ του Χαλα στο 78ο λεπτο απεκρουσε δυσκολα σε κορνερ ο αντιπαλος γκολκιπερ. Νεο σουτ του Νικου Παπαναστασιου στο 81ο λεπτο εφυγε απελπιστικα αουτ.

Λυμπεροπουλος, Κοκκορης, Δαρσακλης σφυριξαν ‘ελαφρως’ εδρα χωρις ομως η διαιτησια τους να ειναι ο καθοριστικος παραγοντας διαμορφωσης του αποτελεσματος.

Αρνητικο ρεκορ παρουσιας των φιλων της ομαδας μας στην εξεδρα. Τεσσερεις(!) μολις ηρωικοι ηρθαν στην Πετρουπολη, σε μια εδρα παντως ακρως φιλαθλη και πολιτισμενη.

Η συνθεση μας: Κοραχαης, Κολιακος, Φατουρος, Αναστασιου Δημ. (65′ Μπολανος), Αλεξιαδης (c), Φραντζεσκακης (50′ Αμυγδαλαρης), Καραθανασης, Παπαναστασιου Αγγ., Χαλας, Κολοβος, Παπαναστασιου Νικ. – Λαγιος, Γουσετης, Μπικας, Κατωγιαννακης

Οι σκορερ μας:

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Παπαναστασιου 2
  Πετροπουλος 2
3 Αλεξιαδης 1
  Αναστασιου Δημ. 1
  Καραθανασης 1
  Κολιακος 1
  Κολοβος 1
  Φατουρος 1
  Χαλας 1