Sioutas Day!

Η κακη εμφανιση και η ηττα στο Ρουφ την προηγουμενη αγωνιστικη αποτελεσαν μαλλον κακη παρενθεση για την αντρικη μας ομαδα. Ουτως ή αλλως αλλωστε, στατιστικα του τυπου ‘μηδεν τελικες στο ημιχρονο και τεσσερεις τελικες στην επαναληψη’ -με δυο μονο απο αυτες εντος εστιας- δεν ειναι οι καταστασεις στις οποιες μας εχει συνηθισει η ομαδα μας την τελευταια τριετια.

Τρια συνεχομενα σουτ εντος περιοχης που σταματησαν στα σωματα των αντιπαλων αμυντικων στο 19ο λεπτο ηταν η πρωτη μας απειλη για τη φιλοξενουμενη ομαδα του Χαϊδαριου. Κοντρα στη ροη του αγωνα και στην πρωτη επισκεψη των αντιπαλων στην περιοχη μας στο 27ο λεπτο με κοντινο πλασε ανοιξε το σκορ εις βαρος μας. Αμεση ηταν η απαντηση των ποδοσφαιριστων μας. Ο Νικος Σιουτας πηρε ενα ριμπαουντ εξω απο την περιοχη των φιλοξενουμενων στο 30ο λεπτο και με απιαστο δεξι βολε εστειλε τη μπαλα στο γαμμα της εστιας φερνοντας το παιχνιδι στα ισα.

Ηταν η μερα του Νικου Σιουτα η 20η αγωνιστικη. Πιεζοντας τον αντιπαλο σεντερ μπακ στο 47ο λεπτο, καταλαβε την προθεση του να γυρισει τη μπαλα στον τερματοφυλακα του και κλεβοντας τη μπαλα εκανε το σκορ 2-1 με κοντινο πλασε. Το Χαϊδαρι ειναι αληθεια οτι δεν κλειστηκε σε κανενα σημειο του παιχνιδιου αλλα και δεν απειλησε σοβαρα την εστια μας, εκτος φυσικα απο τη φαση του γκολ και μια επικινδυνη κεφαλια απο κορνερ στο 67ο λεπτο που μπλοκαρε με σχετικη δυσκολια ο Παναγιωτης Κατσικας.

Τρεις φορες εχασε την ευκαιρια να χριστει σκορερ ο Χρηστος Κουτσοβελης. Στο 72ο και το 74ο λεπτο σεντρες ακριβειας του Μανωλη Χατζη και του Μανωλη Σταυρουλακη κατεληξαν σε κεφαλιες αουτ του σεντερ φορ μας. Αλλα και μια ατομικη επελαση του Κουτσοβελη προς την αντιπαλη εστια στο 87ο λεπτο κατεληξε σε σουτ λιγο εξω απο την εστια των φιλοξενουμενων. Τελος στο 89ο λεπτο ο Ρομαριο Μπρατσι εκτελεσε εκτος περιοχης απ’ ευθειας φαουλ που υποχρεωσε τον αντιπαλο γκολκιπερ στην αποκρουση του αγωνα.

Οι λιγοι αλλα ηρωϊκοι -δεδομενου του φοβερου κρυου- οπαδοι μας ζητησαν νικη εκτος εδρας εναντιον του πρωτοπορου της βαθμολογιας Θριαμβου Χαϊδαριου την επομενη αγωνιστικη! Ακουτε, παιδια;

Καλη διαιτησια απο τους Γαβριλη, Βασιλακη, Γεωργακοπουλο.

Η συνθεση μας: Κατσικας,  Σιουτας (89′ Σφακιανακης), Νουτσος (56′ Αναστασιου), Χατζης (81′ Πετροπουλος), Λιουκας, Ρετζο, Αλεξιαδης, Μπρατσι, Κουτσοβελης, Σταυρουλακης, Κορδας, – Σουντας, , Παπαναστασιου, Κολοβος, Ανταμ.

Οι σκορερ μας:

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Ρετζο 7
2 Κουτσοβελης 6
  Χατζης 6
4 Μπρατσι 4
  Σιουτας 4
6 Σταυρουλακης 2
7 Αναστασιου 1
  Μπαρο 1
  Παπαναστασιου 1
  Πετροπουλος 1