Στο ρελαντι …

Τρια μολις λεπτα κρατησε τους φιλους της σε αγωνια η αντρικη μας ομαδα στον εντος εδρας αγωνα με τον Κενταυρο Βριλησσιων. Μετα απο ωραιο συνδυασμο της επιθετικης μας γραμμης στο 3ο λεπτο, η μπαλα κατεληξε στο Βασιλη Πετροπουλο που με συρτο γωνιακο σουτ εγραψε το 1-0. Τεσσερα λεπτα αργοτερα νεος ωραιος συνδυασμος κατεληξε στον εορταζοντα  Μανωλη Χατζη αλλα το δικο του συρτο σουτ κατεληξε λιγο αουτ. Το μισο Κενταυρο περασε ντριπλαροντας στο 39ο λεπτο ο Βαλεντινος Μπαρο, εδωσε την παρε-βαλε πασα στο Χρηστο Κουτσοβελη με τον τελευταιο να αστοχει απο την πολυ ευνοϊκη θεση. Σεντρα διαβητης του Νικου Σιουτα απο δεξια στο 41ο λεπτο κατεληξε στο κεφαλι του Πετροπουλου και απο εκει ελαχιστα αουτ. Νεα ομαδικη προσπαθεια στο 44ο λεπτο και νεο σουτ του Κουτσοβελη λιγο αουτ.

Ριξαμε λιγο το ρυθμο στο δευτερο μερος. Φαουλ του Κωνσταντινου Λιουκα απο δεξια βρηκε το Γιωργο Ρετζο στη μικρη περιοχη των αντιπαλων αλλα η κεφαλια του εφυγε πανω απο το οριζοντιο δοκαρι. Ωραιος συνδυασμος στο 61ο λεπτο, τελικος παραληπτης ο Ρετζο, σουτ και εκπληκτικη αποκρουση του τερματοφυλακα των φιλοξενουμενων σε κορνερ. Ενας ακομα συνδυασμος στο 70ο λεπτο και φοβερο σουτ του Κουτσοβελη μολις πατησε τη μεγαλη περιοχη και το τελικο 2-0 ηταν γεγονος. Καλοχτυπημενο φαουλ εκτος περιοχης στο 73ο λεπτο εξυσε το οριζοντιο δοκαρι μας.

Αδιαφορη – αρα πετυχημενη – διαιτησια απο τους Αλαμπεη, Κοκαριδα, Χιονη

Η συνθεση μας: Κατσικας, , Σιουτας, Λιουκας, Ρετζο(c), Αλεξιαδης, , Κουτσοβελης, Χατζης, Σταυρουλακης, Μπαρο (67′ Παπαναστασιου), Αναστασιου (57′ Γεμελος), Πετροπουλος (80′ Κολοβος) – Σουντας, Κοκκαλης, Νουτσος, Σφακιανακης.

Οι σκορερ μας:

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Ρετζο 6
2 Κουτσοβελης 5
3 Χατζης 3
4 Σιουτας 2
5 Μπρατσι 1
  Αναστασιου 1
  Μπαρο, Πετροπουλος 1