Τριτη και φαρμακερη!

Η πρεμιερα του πρωταθληματος ηταν μια μαγικη εικονα: μια ανευρη ισοπαλια μετατραπηκε σε εντος εδρας ηττα (1-3) στα τελευταια 8 λεπτα χωρις κανεις να καταλαβει πως καταληξαμε σε αυτο το αποτελεσμα -μηδε των φιλοξενουμενων της Θυελλας Αγιου Δημητριου εξαιρουμενων! Η πρωτη για φετος εξοδος μας στην Ηλιουπολη κατεληξε σε μοιρασια των βαθμων με τον τοπικο Φωστηρα (1-1) αλλα το βαθμο των γηπεδουχων τον πηρε ο γκολκιπερ στο σπιτι του με την εξαιρετικη εμφανιση που πραγματοποιησε! Την τριτη αγωνιστικη ομως σε ενα τελειως ισοδυναμο παιχνιδι με το φορτσατο Καματερο, η στρογγυλη θεα αποφασισε να μας αποζημιωσει για τις προηγουμενες ατυχιες και το τριποντο παρεμεινε τελικα στο Μαρκ Μαρσω (1-0).

Το πρωτο ημιχρονο ηταν παρασταση για ενα ρολο. Στο 12ο λεπτο καθετη μπαλια του Κωνσταντινου Λιουκα βρηκε στην πλατη της αμυνας το Φιλιππο Ταλιουρα αλλα το πλασε του απεκρουσε ο αντιπαλος τερματοφυλακας. Στο 17ο λεπτο μια βαθεια μπαλια βρηκε παλι τον Ταλιουρα σε καλη θεση αλλα και αυτη τη φορα ο γκολκιπερ μας αρνηθηκε το γκολ. Φαση διαρκειας στο 29ο λεπτο και το σουτ του Νικου Ρηγοπουλου σταματησε παλι πανω στο φυλακα αγγελο της εστιας του Καματερου. Στο επομενο λεπτο η πιεση μας εφερε αποτελεσμα και ο Ρηγοπουλος με κοντινο σουτ εγραψε το τελικο σκορ του αγωνα. Στο 34ο λεπτο τελος φαουλ απο θεση εξω δεξια του Φιλιππου Ταλιουρα απεκρουσε δυσκολα ο αντιπαλος τερματοφυλακας.

Μεσα σε τεσσερα λεπτα κρατησε το τριποντο στην πλευρα μας ο Μιχαλης Κοραχαης. Στο 52ο λεπτο απεκρουσε πολυ δυσκολο φαουλ που χτυπησε και στο οριζοντιο δοκαρι της εστιας μας. Στο 56ο λεπτο εκανε και μια δευτερη εκπληκτικη αποκρουση σε κορνερ σε νεο φαουλ απο θεση μεσα αριστερα. Στο 66ο λεπτο ο Βασιλης Κολιακος ανετρεψε τον αντιπαλο φορ στη περιοχη αλλα το πεναλτυ εφυγε πανω απο το οριζοντιο δοκαρι της εστιας μας. Τελος στο 75ο λεπτο μετα απο κορνερ η μπαλα βρηκε για δευτερη φορα τη συμβολη των δοκων της εστιας μας.

Μετρια διαιτησια απο τους Γουρελη, Ισσα, Καραγεωργο που ομως δεν ειχε επιδραση πανω στον τελικο νικητη της αναμετρησης.

Η συνθεση μας: Κοραχαης, Ρηγοπουλος (58′ Δουκας, 82′ Βαρφη), Κορδας, Αλεξιαδης, Λιουκας(c), Μπρατσος (50′ Ταλιουρας Ν.), Φατουρος, Ταλιουρας Δ., Νουτσος, Κολιακος (67′ Βαρωνος), Ταλιουρας Φ. – Λαγιος, Μουντοκαλακης, Θανασουλας