Πρωτος και ξεφευγει!

Ο λογος για τον πρωτο σκορερ στην ιστορια του Συλλογου Νικολα Παπαναστασιου. Σκοραρε με εντυπωσιακες ατομικες προσπαθειες στο 36ο και στο 61ο λεπτο και αυξησε τη διαφορα στον all times πινακα των σκορερ του Παπαγου. Και για να ολοκληρωσουμε με τους σκορερς του εντος εδρας αγωνα της αντρικης μας ομαδας με το Χαλανδρι, το σκορ ειχε ανοιξει στο 26ο λεπτο ο συνηθης υποπτος Φιλιππος Ταλιουρας μετα απο ωραιο συνδυασμο του Σταυρου Αθανασοπουλου και του captain Ντινου Αλεξιαδη.

Για να ειμαστε παντως ακριβοδικαιοι μεγαλο μεριδιο στο δευτερο τριποντο της φετινης σεζον εχει και ο επανεμφανισθεις γκολκιπερ μας Μιχαλης Κοραχαης που με τρεις εντυπωσιακες αποκρουσεις σε κορνερ στο 13ο, στο 73ο και στο 83ο λεπτο κρατησε ανεπαφη την εστια μας και εδωσε διαστασεις θριαμβου στο αηττητο της εδρας μας.

Πολυ καλη διαιτησια απο τους Νικολαου Σ., Τσολακιδη, Κουλη παρα τις καποιες -ηπιες- διαμαρτυριες των φιλοξενουμενων .

Η συνθεση μας: Κοραχαης, Κορδας, Καλτσης, Αλεξιαδης (c), Κουκος, Ταλιουρας Δ., Αθανασοπουλος (57′ Καραθανασης), Ντουλακης (72′ Πεταλωτης), Φατουρος, Παπαναστασιου (84′ Βαρωνος), Ταλιουρας Φ. (72′ Κολιακος) – Γυπαρης Κ., Καββαδιας, Γυπαρης Π., Λαγιος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣΓΚΟΛ
1Παπαναστασιου2
2Ταλιουρας Φ.1
Αυτογκολ1
   
ΣΥΝΟΛΟ4