‘ΠΑΠ’ … και κατω!

Ο Αγγελος Φατουρος εκτος αποστολης, ο Φιλιππος Ταλιουρας και ο Γιαννης Ντοκος στην εξεδρα αλλα η αντρικη μας ομαδα ειναι σε καλο φεγγαρι και εφτασε σε δευτερη συνεχομενη νικη για δευτερη φορα φετος. Μεγαλα λογια δεν χρειαζονται αλλα αυτη τη στιγμη πιο πιθανο φανταζει το ενδεχομενο να βρεθει στο τελος του πρωταθληματος η ομαδα μας στην πρωτη εξαδα παρα στη ζωνη υποβιβασμου.

Κλεψιμο της μπαλας απο το Γιαννη Ταλιουρα στο 7ο λεπτο, ασιστ στο Νικο Παπαναστασιου και υποδειγματικο πλασε του τελευταιου για το ανοιγμα του σκορ. Γρηγορη αντεπιθεση της ομαδας μας στο 10ο λεπτο αλλα ο τελικος παραληπτης της μπαλας Γιαννης Ταλιουρας αργησε να σουταρει και οι αμυντικοι προλαβαν να απομακρυνουν. Απ’ευθειας κορνερ των γηπεδουχων στο 21ο λεπτο κοπηκε με δυσκολια σε πλαγιο απο την αμυνα μας. Ωραια κουρσα του Νικου Παπαναστασιου απο αριστερα στο 26ο λεπτο, χαμηλη σεντρα στο σημειο του πεναλτυ απεκρουσε δυσκολα ο γκολκιπερ. Κεφαλια των γηπεδουχων μετα απο φαουλ στο 31ο λεπτο εφυγε ελαχιστα αουτ. Νεο κλεψιμο του Παπαναστασιου στο 32ο λεπτο, ασιστ στο Δημητρη Ταλιουρα και δυσκολη αποκρουση του τερματοφυλακα των γηπεδουχων.

Ωραιοι ελιγμοι του Γιαννη Ταλιουρα εντος περιοχης στο 66ο λεπτο και σουτ που αποκρουστηκε απο τους αμυντικους. Νεα αντεπιθεση στο 69ο λεπτο και εντυπωσιακο τελειωμα απο τον Παπαναστασιου για το 2-0. Φαση διαρκειας στα καρε μας στο 72ο λεπτο και με ωραιο πλασε οι γηπεδουχοι μειωσαν σε 2-1. Σουτ μετα απο φαουλ στο 77ο λεπτο και χρειαστηκε μια δυσκολη αποκρουση του Σιμου Καββαδια για να εξασφαλιστει το τριποντο της νικης.

Παρα το εντυπωσιακο come-back στο σκοραρισμα του Νικου Παπαναστασιου τα ευσημα για το τριποντο πρεπει να πανε και στην αμυντικη μας γραμμη που δεν επετρεψε στους γηπεδουχους να γινουν επικινδυνοι παρα μονο με σποραδικες στημενες φασεις. Παναγιωτης Νουτσος -παρα τις ενοχλησεις που ενιωθε- Αντωνης Κορδας, Κωνσταντινος Λιουκας και ιδιαιτερα ο αλανθαστος Βασιλης Κολλιακος δημιουργησαν αισθημα ασφαλειας στους δυο προπονητες τους, τον Αχιλλεα Αναστασιου στον παγκο και το Γιαννη Ντοκο στη εξεδρα σε συνεχη ‘ηλεκτρονικη’ επικοινωνια!

Ρεσιταλ διαιτησιας απο τους Χριστοδουλου, Νιδριωτη, Δοση. Αφησαν το παιχνιδι να εξελιχθει χωρις περιττα σφυριγματα και πηραν αριστα και στο πειθαρχικο ελεγχο σε ενα παιχνιδι με πολλες φασεις.

Η συνθεση μας: Καββαδιας, Ρηγοπουλος (87′ Βαρωνος ), Κορδας, Αλεξιαδης, Νουτσος, Ταλιουρας Ι. (72′ Πεταλωτης), Λιουκας (c), Ταλιουρας Δ. (50′ Δρυμωνιτης), Κολιακος, Ταλιουρας Ν., Παπαναστασιου (90′ Λιουσης) – Λαγιος, Μπρατσος

Οι σκορερ μας:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Ρηγοπουλος 6
2 Φατουρος 3
3 Βαρφης 2
  Νουτσος 2
  Παπαναστασιου 2
Ταλιουρας Φ. 2
  Ταλιουρας Γ. 2
8 Ταλιουρας Δ. 1
Δουκας 1
  Δρυμωνιτης 1
  Μπρατσος 1
     
ΣΥΝΟΛΟ 23