Παμπαιδικό: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ : 2-4

Το σημερινό παιχνίδι παρουσίασε δύο όψεις : το α’ ημίχρονο ήταν μακράν το χειρότερο ημίχρονο που έχει κάνει φέτος ο Παπάγος. Μια ομάδα χωρίς κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς αρχή και τέλος και με πολλούς ποδοσφαιριστές να κάνουν «παιδαριώδη» λάθη. Πολλές φορές όταν ο αντίπαλος είναι αδύναμος αυτό δημιουργεί ένα εφησυχασμό, οι παίκτες θεωρούν ότι το ματς είναι εύκολο και έτσι χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους. Το β’ ημίχρονο, τα πράγματα κάπως διορθώθηκαν και η νίκη ήρθε εύκολα. Αναλυτικότερα, το α’ ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ νωρίς, μόλις στο 5’ από κόρνερ και κοντινό πλασέ. Τρία λεπτά αργότερα ο Παπάγος ισοφάρισε μετά από σέντρα-σουτ του Μπράτσου και αριστερό πλασέ του Δημητρακά. Στο 10’ και 17’ είχαμε δύο πανομοιότυπα τετ α τετ με Μπράτσο και Νούτσο αντίστοιχα και κανένα από τα δύο δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη. Όταν δεν βάζεις τα εύκολα ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώνεται και τρως γκολ, έτσι συνέβηκε το 20’ από κακή άμυνα. Στο β’ ημίχρονο, η ομάδα κάπως σοβάρεψε και μέσα σε τέσσερα λεπτά πέτυχε τρία γκολ. Στο 8’ ο Νούτσος πέρασε τον τερματοφύλακα και ισοφάρισε σε 2-2. Το αμέσως επόμενο λεπτό, ο Νούτσος και πάλι έβαλε γκολ καρμπόν και στο 12’, μετά από κόρνερ του Κομούτου, ο Λουκάτος πλάσαρε απ’ευθείας κάνοντας το 2-4. Μεγάλες ευκαιρίες έχασε ο φιλοξενούμενος στο 16’ και 28’ όταν Νούτσος και Δημητρακάς δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση.
Μπορεί σε αυτή την ηλικία το ποδόσφαιρο να είναι παιχνίδι, όμως η έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας και αυτοσυγκέντρωσης μπορεί  εύκολα να φέρει τα πάνω κάτω.

Σύνθεση : Καρυάτογλου Π, Μισούλης Λ, Δημητρακάς Θ, Γουσέτης Θ, Νούτσος Π, Καβουσανός Γ, Λουκάτος Ν, Κομούτος Ν, Δαφνιάς Ν, Μπράτσος Φ, Κασνέτσι Κ, Συγγρός Β, Ρώτας Κ, Ρήγας Α (Κόουτς)