ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ: ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ : 0 – 4

10/11/2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α (7η Αγωνιστική)

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ : 0 – 4

Η βραδιά του Νίκου…του Κομούτου, του Πετρίδη και του Λουκάτου, τέσσερα γκολ από τρεις Νίκους.
Το σκορ θα μπορούσε να είναι ευρύτερο, στο α’ ημίχρονο ήταν «φλύαρος» αλλά συνολικά ο φιλοξενούμενος Παπάγος είχε την κατοχή, έπαιξε στρωτό και ωραίο ποδόσφαιρο, έκανε τις ευκαιρίες και σίγουρα αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Αδικείται γιατί δημιούργησε τόσες πολλές τελικές προσπάθειες που δικαιολογούσαν τουλάχιστον δυο επιπλέον γκολ. Τα τέσσερα τετ α τετ του β’ μέρους, τρία του Δημητρακά 7’, 12’ και 22’ και ένα του Γουσέτη στο 27’ δεν κατέληξαν δυστυχώς σε γκολ αλλά αποτελούν δείγματα του επιθετικού ποδοσφαίρου που έπαιξε ο φιλοξενούμενος Παπάγος.
Ο Μισούλης για ένα ακόμα Σάββατο ήταν «θεατής».
Τα γκολ(όλα από στημένα) : 24’ από φάουλ του Κομούτου και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα ο πανταχού παρόν Λουκάτος έκανε με κοντινό πλασέ το 0-1, 27’ 0-2 με απ’ευθείας φάουλ του Κομούτου, 30’ μια από τα ίδια με φάουλ του Πετρίδη. Το σκορ έκλεισε με χτύπημα φάουλ του Κομούτου στο 15’ του β’ ημιχρόνου.

Αποστολή : Μισούλης Λ, Κομούτος Ν, Γουργούλης Β, Σταυρόπουλος Π, Καβουσανός Γ, Πετρίδης Ν, Λουκάτος Ν, Βλάχος Κ, Δημητρακάς Θ, Ψαλλίδας Β, Γουσέτης Θ, Παγουλάτος Π, Κασνέτσι Κ, Σωτηρίου Σ.