ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ. ΚΟΡΩΝΙΔΑ – Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ : 0-1

 

27/1/13                              Τουρνουά Soccer Link

 

Μια εβδομάδα πριν την επανέρναξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, η ομάδα παρουσιάστηκε καλή στο τομέα της κατοχής αλλά αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Στο α’ ημίχρονο, ο φιλοξενούμενος Παπάγος είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από την ομάδα του Γαλατσίου, δημιούργησε όμως μια και μοναδική ευκαιρία με το Γουσέτη, στο 10′ και αυτή μετά από λάθος της άμυνας. Αρνητική εντύπωση τα πολλά κακά κοντρόλ των παικτών μας που μπορούν να δικαιολογηθούν από την πρωινή ώρα έναρξης του παιχνιδιού και τις κακές γηπεδικές συνθήκες.

Στο β’ ημίχρονο, τα κοντρόλ βελτιώθηκαν, η μπάλα κυκλοφόρησε καλύτερα, η ομάδα ανέβηκε με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε αρκετές τελικές προσπάθειες (4′ σέντρα του Δημητρακά και ασθενές σουτ του Βλάχου από πλεονεκτική θέση, 6′ Συγγρός από δεξιά πλασέ πάνω στον τερματοφύλακα, 10′ μακρινό σουτ του Ψαλλίδα άουτ, και 18′ αδύναμο σουτ του Γουργούλη πάνω στον τερματοφύλακα) σκοράροντας όμως μια μόνο φορά στο 8′ με συρτό σουτ του Γουργούλη. Στα τελευταία δυο λεπτά του ματς, ο αντίπαλος έφτασε δυο φορές κοντά στην ισοφάριση και με τη βοήθεια του Μισούλη και του δοκαριού καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

 

Αποστολή: Μισούλης Λ, Κομούτος Ν, Καβουσανός Γ, Κασνέτσι Κ, Παγουλάτος Π, Λουκάτος Ν, Πετρίδης Ν, Συγγρός Β, Δημητρακάς Θ, Βλάχος Κ, Γουσέτης Θ, Σταυρόπουλος Π, Ψαλλίδας Β, Γουργούλης Β.

 

Γιώργος Κ.