ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ. Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ-ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: 3-1

 

23/3/13                                      ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Α (16η Αγωνιστική)

 

Ένα καλό β’ ημίχρονο ήταν αρκετό για να πάρει ο γηπεδούχος Παπάγος το τρίποντο και να επιστρέψει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο α’ μέρος, η ομάδα έπαιξε καλύτερα από τον αντίπαλο χωρίς όμως να δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Τρείς καλές στιγμές και ένα γκολ έναντι δυο φάσεων του Τριφυλλιακού και ένα γκολ επίσης. Στο 6′ από κακή συνεργασία της άμυνας, ο αντίπαλος επιθετικός σούταρε άουτ σε άδειο τέρμα, 11′ ο Γουσέτης δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, 12′ ωραίο γκολ του Γουργούλη με το αριστερό, 13′ συρτό σουτ του Πετρίδη άουτ και 15′ 1-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ των φιλοξενούμενων.

Στο β’ μέρος, ο Παπάγος είχε την κατοχή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να σκοράρει στο 10′ με φάουλ του Συγγρού και στο 20′ με το Βλάχο μετά από ωραία ενέργεια του Συγγρού. Καλές στιγμές για γκολ επίσης, στο 9′ με το Γουσέτη, 11′ με το Συγγρό, 15′ μετά από σουτ του Δαφνιά έξω από την περιοχή και στο 25′ με το δοκάρι του Παναγή.

 

Δυο αγωνιστικές έμειναν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Την επομένη παίζουμε με το γείτονα Άρη Χολαργού και είμαι σίγουρος ότι θα διεξαχθεί ένα τοπικό ντέρμπι μεταξύ φίλων με μοναδικούς  κερδισμένους το ποδόσφαιρο και την ιστορία των δυο σωματείων.

 

Γιώργος Κ.